Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže izbornika

Potjerali Muslina, žele 'žutog': Prosinečki preuzima Srbiju!?

Robert Prosinečki
Foto: DPA/PIXSELL
1/7
29.10.2017.
u 13:22

'Veliki žuti' nedavno je raskinuo suradnju s Azerbajdžanom i slobodan je trener, a u zadnje vrijeme najviše ga se povezivalo s klupom Slovenije

Nogometaši Srbije odradili su dobre kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i osvojili prvo mjesto u skupini D. S 21 bodom završili su ispred Irske, Walesa, Austrije, Gruzije i Moldavije te se prvi puta nakon 2010. godine plasirali na veliko natjecanje.

I dok cijela nacija slavi takav uspjeh, čelnici nogometnog saveza Srbije (FSS) ne dijele to mišljenje i traže način da smijene izbornika Slavoljuba Muslina. Štoviše, srbijanski mediji pišu kako je to gotova stvar te da Muslin neće voditi 'orlove' u prijateljskim utakmicama protiv Kine i Južne Koreje.

I tako se već traže njegovi nasljednici, a većina medija piše kako će novi izbornik postati Dragan Piksi Stojković. Međutim, on je ugovorom vezan za kineski Guangzhou, u kojem zarađuje jako puno i postoji mogućnost da se njihov plan izjalovi.

Stoga, pišu u Srbiji, imaju i rezervni plan, a on glasi - novi izbornik Srbije mogao bi biti Robert Prosinečki.

'Veliki žuti' nedavno je raskinuo suradnju s Azerbajdžanom i slobodan je trener, a u zadnje vrijeme najviše ga se povezivalo s klupom Slovenije, iako je bilo zagovornika ideje da naslijedi Čačića na klupi Hrvatske.

Komentara 29

PA
pavel1001
13:41 29.10.2017.

evo ga doma,što reći...

Avatar Proleter
Proleter
13:53 29.10.2017.

Svi se otimaju za Robija.

Avatar patkovic
patkovic
14:48 29.10.2017.

ok , žuti je bio prvak sveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije