Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO SU GLASOVALI

Ronaldo misli da je Modrić najbolji na svijetu, ali Čačić i Prosinečki se ne slažu

Modrić
Foto: Reuters
1/5
24.10.2017.
u 07:54

Ni jedan hrvatski trener koji je sudjelovao u izboru Modrića nije stavio na prvo mjesto.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je čak 40 glasova izbornika i kapetana svih svjetskih reprezentacija u sinoćnjem Fifinu izboru za najboljeg nogometaša godine u Londonu.

Zanimljivo da ni jedan hrvatski trener koji je sudjelovao u izboru Modrića nije stavio na prvo mjesto. Ante Čačić kao hrvatski izbornik u trenutku dok se provodilo glasovanje najviše je glasova dao Cristianu Ronaldu, Modrić mu je na drugom mjestu, a Messi je treći. Robert Prosinečki kao izbornik Azerbajdžana glasovao je za Messija, Ronalda pa Modrića.

Modrić
1/8

No, za kapetana Portugala Cristiana Ronalda najbolji je – Luka Modrić. On je svoje glasove podijelio po klupskom ključu – Modrić, Ramos, Marcelo. Na isti način postupio je i Messi koji je glasovao za Suareza, Iniestu i Neymara.

Modrića su na prvo mjesto, osim Ronalda, stavili i  škotski izbornik Gordon Strachan, kapetan Mauricijusa Kevin Bru. A Luka nije glasovao samo za klupske suigrače pa mu je najbolji Ronaldo, drugi je Messi, a treći Kroos.

Komentara 23

MO
mobitel20
08:52 24.10.2017.

Nasi, kao po obicaju, ocajnicki zele ostaviti dojam "objektivnih"...i time "kupiti" nekakav "ugled". Tipicno. Kao da su levicari. Vidi se utjecaj na isprane mozgove..."Mi nismo dovoljno dobri, imamo sto mana, drugi su za primjer, bla,bla...". Kako po ovom pitanju, tako je i inace. Luka Modric ipak, realno nije najkompletniji nogometas danasnjice, ali je jedini veznjak koji je TRI puta zaredom izabran u najbolju momcad Europe ! Sesir do poda , care ! A ove jadnicke sto trolaju imbex "zaboravnost", nema smisla podsjecati da Luka nista nije zaboravio, stovise itekako se sjetio kako du ga jugonacionalisti htjeli preveslati laznim i tendencioznim zapisnicima radjenim na rubu zakona. Mamica zelim vidjeti detronizirana, ali ne izmisljenim "dokazima", a ocito to ne zeli ni Luka ni ostali. Za razliku od beskarakternih ljubitelja ekstremnih orjunasa sa imbex mozgom i bez duse. Jer i Boga i Crkvu takodjer ismijavaju...Ne obaziri se Luka na te niskoristi i hejtere! Puno nas je vise koji te cijenimo

Avatar miyamoto
miyamoto
09:04 24.10.2017.

Bravo Luka!!

KT
komen_tar
08:37 24.10.2017.

Silujete ovu foru sa zaboravljanjem toliko da nije smijesno nimalo, vise jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije