Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katastrofalna statistika

Porazan podatak: Vatreni jedini u društvu najgore momčadi Europe!

Hrvatska
Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL
17.10.2018.
u 09:51

Estonija je odigrala 3:3 s Mađarskom, Island je u porazu od Švicarske zabio jedan pogodak, kao i Njemačka koja je izgubila 2:1 od svjetskih prvaka, Francuske.

Nakon što je pola momčadi odradilo treće kolo u skupinama Lige nacija, trenutačni rezultat hrvatske nogometne reprezentacije izgleda još poražavajuće. Naime, Hrvatska se jedina našla u društvu najgore momčadi Europe, San Marina.

Naši nogometaši, kao i oni San Marina, još u Ligi nacija nisu postigli nijedan jedini pogodak. Hrvatska se trenutačno nalazi na 11. mjestu u poretku momčadi Lige nacija čime bi, ako ostane na tom mjestu, izgubila status nositelja za kvalifikacije za Euro budući da samo prvih 10 momčadi ulazi u prvu jakosnu skupinu.

Podsjetimo, prije trećeg kola Lige nacija još su tri momčadi bile bez pogodaka, ali su napokon uspjele "proraditi". Estonija je odigrala 3:3 s Mađarskom, Island je u porazu od Švicarske zabio jedan pogodak, kao i Njemačka koja je izgubila 2:1 od svjetskih prvaka, Francuske.

Zanimljivo, ovu Njemačku prozivaju kao najgoru momčad Elfa u povijesti, a i ovaj jedan pogodak postigao je Toni Kroos iz jedanaesterca. Ostaje vidjeti hoće li Hrvatska uspjeti popraviti svoju statistiku i napokon riješiti golgeterski problem. 

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši:

Komentara 42

KV
Karlo.V
10:20 17.10.2018.

Čemu drama oko toga, hej - dvije utakmice nisu zabili gol! Kome-Španjolcima i Englezima, majko moja, što je tu porazno?Porazna je glupost naših "novinara" i portala.Neizmjerno porazna, bez nade u napredak

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
10:16 17.10.2018.

v.list cetnicko srpsko glasilo. Terajte se u 3..

PA
Papak420
09:59 17.10.2018.

Samo ste docekali da se rugate hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije