Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tanki živci

Pogledajte kako je Isco 'poludio' nakon što ga je zamijenio Kovačić

Isco
Foto: Screenshot
1/2
14.03.2016.
u 16:17

Španjolac je utakmicu započeo od prve minute, a u 60. ga je Zidane odlučio izvaditi iz igre i uvesti Kovačića, što ovaj nije najbolje prihvatio

Konkurencija u madridskom Realu prilično je žestoka, posebno u veznom redu, pa mnogi majstori minutažu dobivaju na kapaljku. Nekima od njih teško je nositi se s time, silno su željni prilike da se iskažu jer vjeruju u sebe. No, ujedno se boje i već najavljene ljetne "metle", čistke kakvu Real ne pamti.

Upravo iz tog razloga svi žele biti što dulje na terenu, a dosad je nezadovoljstvo najviše iskazivao James koji smatra da mora biti neizostavni član udarne postave. No, u jučerašnjoj utakmici protiv Las Palmasa slično je postupio i Isco

Španjolac je utakmicu započeo od prve minute, a u 60. ga je Zidane odlučio izvaditi iz igre i uvesti Kovačića, što ovaj nije najbolje prihvatio. Smatrao je da nije on trebao biti zamijenjen pa je ljutito sjeo na klupi i onda bacio jaknu. 

Pogledajte Iscovu reakciju nakon zamjene...

>>Casemiro minutu prije kraja spasio Real protiv Las Palmasa

>>Modrić se naljutio i stao protiv Ronalda, Kovačić mu dobacio: Ne znaš mi ni ime!

Komentara 6

BJ
Bjelovar112
17:25 14.03.2016.

drugi put će dati sve od sebe u igri pa ga se neće trebati mijenjati

Avatar jumanji
jumanji
22:04 14.03.2016.

jee bas je poludio😂

LU
luanti
18:19 14.03.2016.

Nije ga Kovačić zamijenio nego trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije