Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ako ne može dinamo...

Pobjeda Deportiva s dva igrača manje (video)

Filipe Luis
AFP
07.11.2009.
u 20:15

Nogometaši Deportivo La Coruñe došli su do šeste ovosezonske pobjede i skoka na četvrto mjesto na ljestvici gostujućom 2:0 pobjedom kod Getafea u 10. kolu španjolskog prvenstva.

Unatoč činjenici da je kraj utakmice dočekao sa samo devet igrača (isključeni Riki u 26. i Sergio u 72. minuti), Deportivo je slavio golovima Miste iz 13. i Sergija iz 59. minute.

Zanimljivo je kako je sudac utakmice González González podijelo čak osam žutih (po četiri sa svake strane) i dva crvena kartona.

U drugoj odigranoj utakmici Tenerife je imao veliku priliku doći do četvrte ovosezonske pobjede protiv Malage budući je imao 2:0 vodstvo golovima Romana i Alfara u 27. minuti. Međutim, Malagi su bod donijeli Edinho i Javi Lopez.

Primera, 10. kolo:

Getafe – Deportivo La Coruña 0:2 (Mista 13. Filipe 60)

Tenerife – Malaga 2-2 (Martinez 18, Alfaro 27 / Edinho 29, Lopez 78)

Barcelona – Mallorca (kasnije)

Atletico Madrid – Real Madrid (kasnije)

Redoslijed: 1. Barcelona 23 (-1), 2. Real Madrid 22 (-1), 3. Sevilla 19 (-1), 4. Deportivo 19, 5. Valencia 18...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije