Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv partizana

Pobijedi li u Beogradu, Cedevita će praktički osigurati treće mjesto

Cedevita
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
04.01.2015.
u 10:50

Jasko nije siguran hoće li moći računati na Nemanju Gordića.

Na današnji "megdan" Partizanu (17 sati u Pioniru), Cedevitin trener Jasmin Repeša poveo je 13 igrača. Učinio je to zato što su mu dvojica važnih igrača upitna. Jasko nije siguran hoće li moći računati na Nemanju Gordića, koji se oporavlja od ozljede prepona, ali i hoće li spreman biti Marko Tomas, koji se oporavio od ozljede mišića, ali ga muče upale nakon jačih treninga.

S obzirom na to da mu je 31. prosinca istekao ugovor, Tomas je morao donijeti važnu odluku. Ostati u Cedeviti do kraja sezone, ali pod financijski lošijim uvjetima nego dosad, ili izaći na tržište nakon, ozljedama poprilično ispresijecane dvije i pol sezone. Marko je na koncu odlučio prihvatiti ponudu Cedevite, što je ovako obrazložio:

– I za mene i za klub to je ovog trenutka najbolje rješenje. Za mene jer me čeka razdoblje u kojem se moram vraćati u igračku formu.

U prvom ovosezonskom okršaju Cedevite i Partizana slavili su Zagrepčani, i to s uvjerljivih 70:50. No, tadašnji Partizan igrao je bez braniča šutera Milosavljevića, ali i bez, u međuvremenu, pristiglih Pavlovića i Mačvana. No, i takav Partizan izgubio je 21. prosinca kod kuće od Budućnosti, što je bio drugi ovosezonski domaći poraz Beograđana.

– Partizan je tada bio bez startera Gagića i Murića – podsjeća Repeša i dodaje:

– Mi smo u solidnoj formi. Poslužilo nas je zdravlje, kompletirali smo se i iskoristili ovo praznično razdoblje za treniranje.

Cibona će u 16. kolu ABA lige također igrati protiv srpskog kluba, ali kod kuće, u ponedjeljak (20.30 sati), protiv Mega Leksa.

>> Trener Partizana otkrio kojeg razigravača iz Hrvatske želi dovesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije