Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Petković: Maksimirski se teren ne može zvati travnjakom!

Mile Petković
Renato Branđolica
04.03.2011.
u 14:14

Slaven Belupo uoči sezone najavljivao je borbu za Europu, no zona ispadanja bliže je nego ikada, a farmaceute danas očekuje Dinamo, i to u Maksimiru, gdje najčešće prolaze kao bosi po trnju

- Dinamo je najjači klub na ovim prostorima, ali naša je ambicija pokazati puno više nego protiv Splita i da ipak nešto vrijedimo. Uz puni angažman nije nemoguće da i rezultatski nešto postignemo - izjavio je trener Mile Petković i dodao da je teško neku taktiku pripremati za utakmicu kad Dinamo, primjerice, u odnosu na Karlovac može promijeniti 13 igrača a da se to previše i ne osjeti.

- Trebamo dati svoj maksimum, iskazati htijenje, biti disciplinirani, puno trčati i nastojati kroz igru nešto napraviti. Otkad je gospodin Halilhodžić trener, Dinamo teži igri od noge do noge i mi to nećemo smjeti dopustiti ako želimo nešto napraviti - kazao je Petković, koji pamti i lijepe i ružne trenutke u Maksimiru.

- Bilo je poraza, ali i recimo dvije pobjede u sezoni sa Zagrebom, u Maksimiru i Kranjčevićevoj. Nisam od onih koji su skloni statistici, sve je na igračima na terenu - rekao je strateg farmaceuta, koji je komentirao i maksimirski teren.

- Sigurno da je maksimirski travnjak, ako se to uopće tako može zvati, u jako lošem stanju. Međutim, kako njima, tako i nama - završio je Petković.

Očekivani sastav Slavena Belupa: Rodić - Purić, Kokalović, Rogulj, Maras - Milardović, Nynkeu, Poljak - Mujanović, Benko - Vojnović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije