Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Perišiću stigle velike vijesti pred susret s Modrićem

Zagreb: Hrvatska reprezentacija odradila trening
Marko Prpic/PIXSELL
15.09.2021.
u 16:00

U oba ta susreta (od 21 sat) igrat će i hrvatski igrači. Naime, Luka Modrić trebao bi startati za kraljevsku momčad, a s druge strane čekaju ga Ivan Perišić i Marcelo Brozović

U prvom kolu Lige prvaka danas se igra nekoliko vrlo zanimljivih susreta, a nama će zasigurno najzanimljivije biti utakmice Inter – Real i Liverpool – Milan.

U oba ta susreta (od 21 sat) igrat će i hrvatski igrači. Naime, Luka Modrić trebao bi startati za kraljevsku momčad, a s druge strane čekaju ga Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Inter: Handanovič; Škriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić; Džeko, Lautaro. Real: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Gutiérrez; Valverde, Casemiro, Modrić; Hazard, Benzema, Vinicíus.

Prije same utakmice pojavila se i vijest da Inter neće produljiti ugovor Perišiću i da će on na kraju sezone moći otići u drugi klub kao slobodan igrač.

U drugom susretu, za Milan igra naš igrač Ante Rebić, a s njim u napadu Milan ide u goste Liverpoolu. Talijanska momčad je u najjačem klupskom natjecanju posljednji put igrala u sezoni 2013./14., kada je ispaala od Atletico Madrida u osmini finala, a sada se vraća na tu scenu i to bez švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića koji navodno ima problema s Ahilovom tetivom.

Pratit će se zasigurno i utakmica Club Bruggea i favorita za osvajanje Lige prvaka PSG-a. Messi, Mbappé i Neymar u napadu trebali bi napraviti posao i dovesti svoju momčad do pobjede. Posebno se puno toga očekuje od Messija:

– Otkako je došao, brzo se prilagodio i dobro trenira. Pokušava dohvatiti najvišu razinu kako bi bio u najboljem izdanju – rekao je trener PSG-a Mauricio Pochettino. No, navijačima PSG-a sada je najveći problem Sergio Ramos koji je u Francuskoj na udaru kritika jer neće nastupiti u Ligi prvaka. Štoviše, njegov debi još se čeka i već nekoliko puta odgađan je zbog ozljede. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije