Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAZIO SE NA EURU

Perišićeva budućnost je neizvjesna: Što će biti nakon izolacije?

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland
Foto: PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
04.07.2021.
u 14:29

Perišić se zarazio koronavirusom netom prije utakmice osmine finala Eura protiv Španjolske. Morao je u izolaciju i nije mogao igrati, a Hrvatska je taj susret izgubila i ispala.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić još uvijek je u izolaciji nakon što se zarazio koronavirusom, a kada ozdravi ga čeka velika odluka.

Perišićeva budućnost u Interu nije sigurna pa će ga klub prodati ili produžiti ugovor s njim budući da mu sadašnji traje još godinu dana. No, talijanski mediji pišu da je vjerojatnije da će vatreni morati potražiti novu sredinu budući da nije u planovima trenera Simonea Inzaghija, a godišnje zarađuje više od tri milijuna eura.

No, sada je najvažnije da se hrvatski ofenzivac sasvim oporavi i bude spreman za pripreme za novu sezonu.

Podsjećamo, Perišić se zarazio koronavirusom netom prije utakmice osmine finala Eura protiv Španjolske. Morao je u izolaciju i nije mogao igrati, a Hrvatska je taj susret izgubila i ispala.

- Kao što svi vjerojatno znate, bio sam pozitivan na Covid-19. Hvala vam svima na porukama podrške. Osjećam se bolje danas, ali sam jako tužan jer neću moći sutra pomoći Hrvatskoj i nadam se, u nastavku turnira - napisao je Perišić tada.

>> Pogledajte profil Ivana Perišića

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar majkuvam
majkuvam
17:17 04.07.2021.

Opalite samo po igračima a veličajte neznalicu Dalića,najgoreg izbornika EP-a.On stoposto NIKADA neće trenirati klub iz lige petice.

RE
RedTree
14:56 04.07.2021.

Kakav članak!? Ivanu sretan oporavak i sam je rekao da ne osjeća veće posljedice. I velik broj nogometaša je prošao koronu. Čovjek je naša udarna snaga i ne bojim se gdje će on, jer se opet spominje Bayern, Monaco.

DU
Deleted user
15:44 04.07.2021.

Čitam li ovo članak u hrvatskom ili srpskom mediju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije