Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalni boks

Odustao od uzvrata protiv Joshue: Vladimir Kličko šokirao odlukom

Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.08.2017.
u 11:28

Nikada nisam mislio da ću imati ovako dugu i uspješnu sportsku karijeru. Zahvaljujem svima od sveg srca - izjavio je 41-godišnji boksač

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, objavio je da prekida boksačku karijeru.

- Nakon zadnjeg meča protiv Anthonyja Joshue, nametnulo se donošenje odluka. Nikada nisam mislio da ću imati ovako dugu i uspješnu sportsku karijeru. Zahvaljujem svima od sveg srca - izjavio je 41-godišnji boksač.

Ova odluka znači i da je Kličko odustao od uzvratnog meča protiv 27-godišnjeg Britanca Joshue.

Svoju 21 godinu dugu karijeru Ukrajinec je počeo pobjedom na olimpijskim igrama 1996. u Atlanti. Kličko je od 2006. do 2015. godine bio neporažen, a s bratom Vitalijem Kličkom je dominirao u teškoj kategoriji. Zadnji meč je imao u travnju na stadionu Wembley protiv Britanca Joshue i izgubio ga je u 11. rundi.

Komentara 3

GU
General_U
12:34 03.08.2017.

dobra odluka još jedan poraz ne bi ništa donio osim financijske koristi.velikan boksa vladimir kličko sportaš u pravom smislu.

Avatar servo_volan
servo_volan
13:26 03.08.2017.

Pametno ponovni poraz je gori od prvog prvi je iznenadenje drugi namjerno izazvan od vice prvaka Kličkova ovo je velikan boksa i nije sramota reči Gotovo je nije sramota niti izgubiti sve je to sport ali dva puta dobiti batine ili povrede koje vjerujem za Klička nisu nale jiš se oporavlja od njih je previše

SA
sasavt
16:41 03.08.2017.

šteta što si se pravo potuko tek na kraju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije