Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK Momčad sa Šubićevca bit će jača za Bulata i Tabija

O sucima ni riječi, hoćemo mir za kup

bulat-txt.jpg
import
23.10.2007.
u 20:33

Na Šubićevcu su hladno primili presudu sudačke komisije: 

- Odlučili smo da više nećemo komentirati odluke sudaca i njihove organizacije.

Sve je viđeno i stoga je svaki komentar suvišan. Treba nam mir za susret s Dinamom - kratko je direktor Marko Karađole komentirao odluku sudačke komisije o kazni pomoćnim sucima, ali i pomilovanju Kovačića, za sporno suđenje u subotnjem susretu.

Od 1992. godine pa sve do danas Šibenik je samo tri puta nadigrao Dinamo. Posljednji trijumf Šibenčana zbio se prošle sezone kada su golovima Rukavine i Kartela slavili pobjedu 2:1 nanijevši Dinamu jedini poraz u sezoni.

Vuku se repovi
Na Šubićevcu su puni motiva da pokušaju uzvratiti Dinamu za subotnji poraz koji, tvrde, nisu zaslužili.

Pritom ne žele osvetu, jer znaju da Dinamovi igrači nemaju ništa s događajima na utakmici.

Trener Ivica Kalinić imat će teškoća pri sastavljanju momčadi jer je Boris Raič slomio kost ruke, a Stipe Lapić je u subotu ponovo ozlijedio zadnju ložu.

U vatru će zato kapetan Joso Bulat i Kamerunac Wiliam Tabi, igrači koji su preskočili posljednji susret.

Zaboraviti subotu 
- Subotnji ogled treba što prije zaboraviti. Kup-susreti često završavaju iznenađujućim rezultatima i nije ih lako igrati jer nema popravnog - kaže Ante Bulat, uvjeren da Šibenčani mogu postići pozitivan rezultat:

  - Pokazali smo u subotu da se možemo nositi s Dinamom. Oni su naša najbolja momčad, ali ipak nisu nedodirljivi - ističe Ante. 

Treneru Kaliniću u zadnjoj liniji mnogo će pomoći povratak iskusnog kapetana Jose Bulata koji je subotnji susret propustio zbog ozljede. 

- Bulatovo igranje mnogo znači momčadi. Pravi je dirigent obrane i nadam se da ćemo danas dobro zatvoriti Dinamov napad - zaključio je Bulat.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije