Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA NA ETIHADU

Novinari razljutili Pepa: 'Samo vi sumnjajte pa ćemo vidjeti kako će završiti'

Club World Cup - Final - Manchester City v Fluminense
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
1/3
27.12.2023.
u 18:27

"Igramo vrlo blizu nivoa na kojem smo igrali svih ovih sezona, ali ako ne pobjeđujemo odmah se priča o krizi i katastrofi", rekao je najpoznatiji Katalonac u Manchesteru.

Manchester City večeras gostuje kod Evertona u utakmici 19. kola Premier lige. Utakmica je na rasporedu od 21:15, a aktualni prvaci će nastojati prekinuti rezultatsku krizu i smanjiti zaostatak za vodećim Liverpoolom. 'Redsi' su trenutno na 42 boda, čak osam ispred aktualnih prvaka.

Ipak, nije sve toliko crno za 'građane'. U Saudijskoj Arabiji osvojili su Klupsko svjetsko prvenstvo. Time su godinu zaokružili s čak pet trofeja. Uz spomenuti naslov osvojili su i onaj pobjednika FA kupa, prvaka Engleske, prvaka Europe te podigli pehar europskog Superkupa.

GALERIJA Boxing Day završio uzbudljivim preokretom na Old Traffordu. Man. United konačno okrenuo crni niz

Club World Cup - Final - Manchester City v Fluminense
1/14

"To što smo mi osvojili je nevjerojatno. No, takav je ovo posao. Kad ne pobjeđuješ si nula. Koliko god mi željeli pobjeđivati, svi drugi još više žele da propadnemo. Čim ne dobiješ jednu utakmicu, odmah sumnjaju u tebe", rekao je trener fantastične momčadi, Pep Guardiola u najavi večerašnje utakmice.

VEZANI ČLANCI:

"Samo vi sumnjajte pa ćemo vidjeti kako će sve završiti. Igramo vrlo blizu nivoa na kojem smo igrali svih ovih sezona, ali ako ne pobjeđujemo odmah se priča o krizi i katastrofi", upozorio je najpoznatiji Katalonac u Manchesteru.

VIDEO Ivan Perišić stigao u Split i izazvao euforiju. Englezi otkrivaju kada se vraća u svoj Hajduk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije