Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKA PREDSTAVA

Nije više išlo, Fognini slavio protiv Ćorića u Umagu

Fabio Fognini
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
25.07.2014.
u 23:07

Slavio je sa 5:7, 7:6 (4), 6:3 za dva sata i 44 minute igre.

Talijan Fabio Fognini svladao je našeg Bornu Ćorića sa 5:7, 7:6 (4), 6:3 za dva sata i 44 minute igre te se plasirao u polufinale ATP turnira u Umagu.

- Znao sam da će biti teško, ali bio sam blizu i žao mi je što nisam bio najmlađi polufinalist Umaga u povijesti. No bit će bolje drugi put, osjećam se dobro i još je mečeva ispred mene - rekao je 17-godišnjak nakon susreta.

I bilo je teško, ali više za prvog nositelja Fogninija nego Bornu, koji je igrao uistinu sjajno, kao da nema 17 već 27 godina i stotine mečeva iza sebe. Slavio je u prvom setu, odmah napravio break u drugom i sve je djelovalo kao najveće iznenađenje, kao da će Hrvat biti najmlađi tenisač u polufinalu Umaga. Ovako je Nadal je sa 17 godina i mjesec dana najmlađi sudionik četvrtfinala.

Kad u drugom nije zadržao break, sve je krenulo u smjeru koji je Talijan htio. Izborio je tie break i rutinirano slavio, a u trećem je s dva breaka uspio slomiti Ćorića i to je bilo to. Tribine su dale sve od sebe, dao je i Borna, ali Fognini je ipak bio prejak.

>> Ćorić: Još sam u šoku, ne znam što se događa, ali neću stati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije