Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SLUŠAJU

Nije mu prošlo s Hrvatima, ali s Nijemcima je! Ovo su vojnička pravila Nike Kovača

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
28.07.2019.
u 14:15

Podsjetimo, kao izbornik vatrenih Niko Kovač je naišao na otpor igrača zbog svojih pravila od kojih su neka uključivala i svakodnevno mjerenje laktata u krvi

Niko Kovač krenuo je loše u prvoj sezoni na klupi Bayerna, ali je na kraju ipak uspio doći do duple krune jer je osvojio i Bundesligu, ali i Kup. 

To je umirilo čelnike bavarskog diva koji su mu pružili podršku, a posebno je problematično bilo na sredini sezone kada zvjezdana svlačionica nije željela priznati Kovača kao neosporni autoritet

Tu su uskočili upravo čelnici Bavaraca koji su Kovaču omogućili da igračima objavi pravila ponašanja kojih se moraju strogo pridržavati inače ih čekaju ogromne kazne, a najgora je - istjerivanje iz kluba! 

Prvo je pravilo da se svjetlo u sobama gasi kada Kovač to naredi, ni minutu kasnije

Pomogla je i djelomična zabrana mobitela prije utakmica jer je Kovač bjesnio što prije utakmice igrači u svlačionici ne pričaju već se svatko zabavlja gledajući u svoj mobitel. 

Također, treće pravilo je da nema kašnjenja. Krivac je za to James Rodriguez koji više nije član Bayerna, a koji je stalno stizao poslije dogovorenog vremena. 

Tako sada igrači moraju stići sat i pol prije početka treninga. 

Podsjetimo, kao izbornik vatrenih Niko Kovač je naišao na otpor igrača zbog svojih pravila od kojih su neka uključivala i svakodnevno mjerenje laktata u krvi. 

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih igrača

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
15:02 28.07.2019.

Nema baš previše Njemaca u Bayernu pravila vrijede za sve. Bitno je da svi poštivaju pravila koja određuje trener za osobni boljitak i boljitak kluba. Svih onih koji se neče ustrojiti u ovaj sistem Niko se riješio. Sada je sitoacijaa drugačija nego prije godinu dana kada je Niko bio još neiskusan trener u velikom klubu koji je bio pun svjetskih zvjezda koje nisu bile spremne slušati nekoga ko nema svjetski ugled kao trener. Niko je došao prerano u Bayern i suočio se sa mnoštvom problema. Sada je sitoacija drugačija pa će ova i iduća godina biti pravo mjerilo u vrhunskom nogometu.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
16:23 28.07.2019.

Čeliča volja , postura , stav , pogled u daljinu . Got , kao sa starih plakata !!!!

Avatar Drago2603
Drago2603
19:35 30.07.2019.

Ovde o svemu samo ne o napadu gledatelja na Niko Kovač koji se desijo na treningu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije