Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SUSPENZIJE

Nije još gotovo: Bebek uložio žalbu HNS-u, možda mu umanje kaznu

Rijeka: Ivan Bebek održao konferenciju za medije povodom otvaranja disciplinskog postupka HNS-a
Nel Pavletic/PIXSELL
29.10.2021.
u 11:54

Zbog snimke se Bebek i ispričao na presici, ali je kaznu svejedno dobio.  Predsjednik Komisije za žalbe je Mladen Genc, a upravo on će odrediti termin sjednice na kojoj će se raspravljati o Bebekovoj žalbi i odluka koja se tada donese će biti pravomoćna

Jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometnih sudaca Ivan Bebek uložio je žalbu na odluku Disciplinske komisije HNS-a koja ga je suspendirala na četiri mjeseca, potvrdio nam je sam sudac Bebek.

- Da, mogu vam reći, podnio sam žalbu, ali za sve ostale informacije se možete obratiti HNS-u. Oni će vam također sve potvrditi. Ostale informacije još nemam. Ne znam kada će biti sjednica.

- Zaprimljena je žalba Ivana Bebeka, a sukladno članku 153. st. 9 Disciplinskog pravilnika HNS-a, odluka u drugostupanjskom postupku mora biti donesena u roku od tri mjeseca od dana zaprimanja žalbe; trenutno još nije zakazana sjednica Komisije za žalbe - poručili su iz HNS-a za Sportske novosti. 

Predsjednik Komisije za žalbe je Mladen Genc, a upravo on će odrediti termin sjednice na kojoj će se raspravljati o Bebekovoj žalbi i odluka koja se tada donese će biti pravomoćna i Bebek više neće imati pravo na žalbu. 

Podsjetimo, disciplinska komisija HNS-a  je na sjednici donijela odluku o kazni sucu Ivanu Bebeku. Izrečena mu je  zabrana obavljanja funkcija u trajanju od četiri mjeseca zbog počinjenja prekršaja povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Sve je pokrenuto zbog sporne audio snimke u kojoj Bebek spominje navijače Hajduka te novinara Dalmatinskog portala Blaža Duplančića. Zbog snimke se Bebek i ispričao na presici, ali je kaznu svejedno dobio. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:19 29.10.2021.

Povećati kaznu !

ST
sttipe
12:14 29.10.2021.

Farsa!! Nije niko s juga tražio kažnjavanje zbog riči, nego zbog ignoriranja vara, i konstantnih krađa kod suđenja!! Dotičnog se neko vrime tribalo delegirati da sudi utakmice manjeg značaja, dok ne "dođe u formu"!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije