Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NOGOMETAŠ

Ibrahimović odgovorio nogometašu koji je otkrio da je homoseksualac: U tri rečenice sve rekao

instagram
28.10.2021.
u 14:32

– Iscrpljujuće je igrati najbolje što možeš i pritom živjeti dvostruki život. To je iskustvo koje ne bih poželio nikome – rekao je između ostaloga

Proslavljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović obratio se australskom nogometašu Joshu Cavallu (21) koji je otkrio da je homoseksualac u obraćanju na društvenim mrežama. 

- Ti si šampion. Nogomet je za sve. Veliki resprekt. 

Australac je poručio:

– Nogometaš sam i homoseksualac sam. Sve što želim jest igrati nogomet i da me se tretira jednako kao druge – rekao je Cavallo.
Cavallo se tijekom obraćanja rasplakao.

– Iscrpljujuće je igrati najbolje što možeš i pritom živjeti dvostruki život. To je iskustvo koje ne bih poželio nikome – rekao je između ostaloga.

Komentara 10

DU
Deleted user
16:17 28.10.2021.

Moj comming out: ljudi, ja sam hetero, oprostite mi na tome.

DH
Dinko Horvat
15:32 28.10.2021.

A šta nekog briga šta je on. Samo to ne mora nabijati nekom na nos.

SE
serafin002
15:17 28.10.2021.

Za razliku od Ibre ovaj se usudio izaći iz ormara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije