Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK:

Nije jednostavno na dva dana skupiti 14 igračica iz 14 različitih klubova, svaka ima svoj način igre

11.11.2021.
u 16:00

– Prva utakmica na rasporedu nam je samo nakon dva dana treninga, i to protiv Bugarske koja je na svom terenu, ekipe koja godinama igra u istom sastavu. Uvijek im malo nedostaje da se plasiraju na Europsko prvenstvo i dio su ozbiljne priče u europskoj košarci

Košarkašice Hrvatske danas u Botevgradu protiv domaćina Bugarske igraju prvu utakmicu skupine u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo, koje će se održati 2023. godine u Izraelu i Sloveniji.

– Prva utakmica na rasporedu nam je samo nakon dva dana treninga, i to protiv Bugarske koja je na svom terenu, ekipe koja godinama igra u istom sastavu. Uvijek im malo nedostaje da se plasiraju na Europsko prvenstvo i dio su ozbiljne priče u europskoj košarci. Cure su dobro raspoložene, dobro rade, vrijedno treniraju. Nije jednostavno na dva dana skupiti 14 igračica iz 14 različitih klubova, svaka ima svoj način igre, svoj sustav igranja u napadu i obrani, no nadam se da ćemo se uspjeti posložiti, ipak je tu i dio reprezentacije koja je nastupala na Europskom prvenstvu u Francuskoj – rekao je Stipe Bralić, izbornik Hrvatske.

Utakmica počinje u 18 sati, uz prijenos na SportKlubu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije