Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MAKSIMIRU

Neobična situacija: Glavni sudac na utakmici Dinama tražio zamjenu, drugi ušao umjesto njega

Zagreb: Dinamo i Istra sastali se u 29. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
08.04.2024.
u 07:00

Glavni sudac Pajač u 73. minuti tražio je zamjenu i umjesto njega je do kraja sudio četvrti sudac Zdenko Lović

Dinamo je odradio svoj posao, plavi su u Maksimiru s 4:1 pobijedili Istru 1961, pobjeda je na kraju uvjerljiva iako plavi dijelom susreta nisu djelovali tako uvjerljivo. A sve je krenulo odlično za plave. Nakon dvije minute i 20 sekundi Dinamo je poveo, Sučić je ušao s desne strane, krasno podvalio za Vidovića, ovaj se lijepo oslobodio lažnjakom i matirao vratara Ćorića.

Potom je dvaput zaprijetila Istra, prvo je Fileta zatvorio Nevistić, a potom je Kadušić promašio gotovo nemoguće s dva metra, a uzvratio je Baturina s dva neprecizna pokušaja, pa je iskosa pokušao Sučić nakon Petkovićevog proigravanja, pucao je pored vratnice.

Ozlijedio se Pierre Gabriel

U 33. minuti se ozlijedio Pierre-Gabriel, pa je ušao Špikić i plavi su zaigrali s trojicom u zadnjoj liniji. Samo četiri minute kasnije obrana Dinama je kapitulirala, ubačena lopta s lijeve strane prešla je Mišiću preko noge na pet metara od gola i došla idealno do Fileta kojem nije bilo teško pogoditi iz neposredne blizine za 1:1, za zasluženo izjednačenje.

Do odmora su plavi ipak našli put do vodstva, Petković je izveo jednu od svojih minijatura, ispremiješao je rolanjem obranu Istre, vratio pred vrata gdje se snašao Brodić i ugurao loptu u mrežu u 44. minuti. U nastavku je Dinamo stigao do potpune sigurnosti, ponovno je Petković bio sjajan i u korporaciji s Brodićem plavi su imali 3:1 da bi sve zaključili nakon što je Baturina našao Špikića, a ovaj probio vratara Ćorića za 4:1.

Imala je Istra priliku preko Fileta za smanjenje, ali nije to dopustio Nevistić, a potom Filet nije bio precizan. Potom se dogodila neuobičajena izmjena, glavni sudac Pajač u 73. minuti tražio je zamjenu i umjesto njega je do kraja sudio četvrti sudac Zdenko Lović od kojeg su u 83. minuti plavi tražili jedanaesterac, ali nisu ga dobili.

Treba još dotjerati

- Novi sustav probali smo i dan prije Hajduka, momčad je dobro reagirala. Izgleda to dobro, ali treba još neke stvari promijeniti, dotjerati. Imamo sad tjedan dana vremena do Gorice, vidjet ćemo hoćemo li zadržati ovaj sustav ili ćemo igrati drugačije - rekao je trener Dinama Sergej Jakirović i odgovorio na upit kako on vidi veliku priču o povratku Luke Modrića u Dinamo:

- Haha, imalo bi smisla! Na Luki je odluka o tome.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije