Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORUMPIRANI VRH

Nemanja Vidić oštro: Trebam li i ja u zatvor da dobijem funkciju u srpskom nogometu?

Beograd: Premijerno prikazivanje prve epizode serijala "(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem"
Antonio Ahel/ATAImages
30.11.2023.
u 14:06

- On govori da je ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao puno kvalitetnih ljudi. Ja nemam problem s tim da Terzić tako odgaja svoju djecu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj djeci. Šalje poruke da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspjeha - rekao je Vidić

Jedan od najboljih braniča u povijesti engleske Premier lige, bivši nogometaš Manchester Uniteda i reprezentacije Srbije Nemanja Vidić (42) je oštro prozvao čelne ljude u srpskom nogometu.

Naime, Vidić je početkom 2023. godine predao kandidaturu za predsjednika Nogometnog saveza Srbije (FSS), ali potom brzo odustao od nje.

U intervjuu za NIN je prozvao predsjednika Nogometnog saveza Srbije Dragana Džajića te predsjednika nogometnog kluba Crvena zvezda Zvezdana Terzića.

- Trebam li i ja u zatvor da dobijem funkciju u srpskom nogometu? Kako to da Dragan Džajić, koji je bio u zatvoru i priznao da se bavio malverzacijama, i Zvezdan Terzić, koji nije dokazao nevinost, već su procesi protiv njega zastarjeli, vode dvije najveće organizacije u srpskom nogometu - Nogometni savez Srbije i Zvezdu? To je pitanje koje svi trebamo postavljati - započeo je Vidić.

- Džajić četiri godine nije uspio dokazati da je nevin i onda ga je prije 11 godina Tomislav Nikolić, tadašnji predsjednik Srbije, abolirao, što je Džajić prihvatio i time priznao da je krao Zvezdu, odnosno sudjelovao u malverzacijama - istaknuo je Vidić, a zatim se dotaknuo Terzića:

- On govori da je ponosan na to što je bio u zatvoru, priča da je tamo upoznao puno kvalitetnih ljudi. Ja nemam problem s tim da Terzić tako odgaja svoju djecu. Ali on te poruke šalje mojoj, našoj djeci. Šalje poruke da je u redu da idete u zatvor, da je to put da ojačate i dođete do uspjeha - rekao je Vidić, pa dodao:

- Terzić ima izuzetno dobar status u društvu, vozi dobar automobil, ima skup sat, putuje, kreće se u visokom društvu. I kako će sad bilo koji momak poslušati oca i raditi od 9 do 17 sati, mučiti se, biti pošten. Sve više djece žele biti Zvezdan Terzić. To je naše društvo - zaključio je legendarni bivši nogometaš.

Komentara 2

IN
Internazionale
19:01 03.12.2023.

Tko je taj? Jedan od najboljih braniča svih vremena u povijesti Premier Lige.

Avatar argus100
argus100
15:38 30.11.2023.

Pitanja: 1)Tko je taj? 2)Gdje se to događa? Neka zemlja Trećeg svijeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije