Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJE U NAJDRAŽEM DRESU

Navijači već tuguju: Evo kada je Cristiano Ronaldo odredio da će biti kraj jedne karijere

Cristiano Ronaldo Tests Positive For COVID-19
Liewig Christian/ABACA/PIXSELL
14.10.2020.
u 13:04

Debi za svoju domovinu odigrao je davne 2003. godine, a do danas je upisao 167 odigranih utakmica za seniorsku momčad, dok je prije toga prošao i sve mlađe uzraste aktualnih europskih prvaka

U ljeto 2022. gledat ćemo posljednje čarolije Cristiana Ronalda, barem što se reprezentativnih nastupa tiče. Naime, Portugalac je odlučio da je to ljeto i naredno Svjetsko prvenstvo koje će se tada održati posljednje u kojemu će on sudjelovati kao igrač. 

U veljači će najbolji portugalski nogometaš proslaviti 36. rođendan i da se radi o bilo kojem drugom nogometašu to ne bi bilo ništa čudno. No, svi znamo da je Ronaldo u fizičkoj spremi kao da mu je 24 godine što dodatno rastužuje njegove mnogobrojne obožavatelje. 

- Svjetsko prvenstvo 2022. bit će moje posljednje - izjavio je nogometaš, što je odmah odjeknulo svjetskim medijima.

Debi za svoju domovinu odigrao je davne 2003. godine, a do danas je upisao 167 odigranih utakmica za seniorsku momčad, dok je prije toga prošao i sve mlađe uzraste aktualnih europskih prvaka. Mundijal 2022. ugostit će Katar, a još uvijek nije određen ždrijeb za kvalifikacijske grupe na kojima će se Portugal boriti za plasman na svjetsku smotru.

Aktualni napadač Juventusa tada će imati već 37 godina i ne bi bilo neobično niti da ubrzo nakon toga u potpunosti završi svoju igračku karijeru u kojoj je od početka slovio za jednoga od najvećih svih vremena, a svakodnevno je to i dokazivao.

Klupskoj karijeri još nije najavio kraj. Iako, teško je naslutiti gdje bi Cristiano još mogao otići da osvoji nešto novo jer je zapravo već sve osvojio. Njegova zavidna kolekcija trofeja, prvenstva najvećih europskih liga, Ligu prvaka, Zlatnu loptu, uzeo je sve što se dalo. Ipak, preostaje odlazak preko 'velike bare' da zaradi još koji eurić. 

Ionako je David Beckham, vlasnik Inter Miamija i bivši Ronaldov suigrač već izrazio svoju zainteresiranost:

- Bilo bi odlično kada bi igrači kao Ronaldo pristali igrati za nas - rekao je Beckham jednom prilikom.

 

Komentara 2

TO
toplohladno
13:54 14.10.2020.

bmk za CR

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:18 14.10.2020.

Pošteno. A ne kao neki koji se jave danas za večeras da odustaju od nacionalnog dresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije