Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tenzije na tribinama

Navijači ne praštaju Piqueu nevjeru: Izviždali ga i vikali 'Shakira, Shakira'

Gerard Pique
Reuters/PIXSELL
24.07.2022.
u 15:00

Razvod braka između stopera Barcelone Gerarda Piquea i poznate pjevačice Shakire, još uvijek je jedna od glavnih tema u španjolskim tiskovinama.

Branič Barcelone Gerard Pique u El Clasicu u Las Vegasu protiv Real Madrida priliku je dobio od 63. minute. Navijači su mu zviždali prilikom svakog dodira s loptom uz povike Shakira, Shakira. Amerikanci mu očito ne praštaju nevjeru u braku s kolumbijskom pjevačicom.

Razvod braka između stopera Barcelone Gerarda Piquea i poznate pjevačice Shakire, još uvijek je jedna od glavnih tema u španjolskim tiskovinama. 

Poznati madridski sportski dnevnik AS piše da je Shakira pred bivšeg člana Furije postavila pomalo nevjerojatan zahtjev - ukoliko želi viđati djecu, mora potpisati za Inter Miami. Navodno je Pique na to potpuno poludio, novi termin za sastanak je 4. kolovoza, mjesto 'pregovora' su Bahami.

Poznati nogometaš se trenutno nalazi na pripremama s Barcelonom u SAD-u, a kao glavni razlog raskida braka je navodna Piqueova nevjera. Radi li ovo sve Shakira kako bi dodatno živicirala uskoro bivšeg supruga, to je poznatio samo kolumbijskoj umjetnici...Inače, imaju dvoje djece - Milana i Sashu.

 >> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije