Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tek se mora potvrditi

Messi: Vrijeđate Maradonu uspoređujući me s njime

Lionel Messi
Reuters
29.05.2010.
u 10:46

Iako se igrama u Barceloninoj momčadi prometnuo u najboljeg nogometaša današnjice, argentinski puk tek čeka da Lionel Messi dokaže vrijednost u dresu reprezentacije.

Prilika za to nudi mu se već tijekom jednomjesečnog Mundijala koji u Južnoafričkoj Republici započinje 11. lipnja. Oči Argentinaca bit će uperene u mladića koji će tijekom SP-a proslaviti 23. rođendan, a kojeg mnogi uspoređuju s legendarnim Diegom Maradonom, aktualnim izbornikom argentinske reprezentacije koji je domovini naslov svjetskih prvaka podario 1986. godine.

Messiju se takve usporedbe nimalo ne sviđaju, premda ih je u nekoliko navrata ponovio i sam Maradona.

- Ne samo da mi se ne sviđaju, već se pritom i osjećam neugodno. A, njima i vrijeđate Maradonu. Ja svoju vrijednost tek moram potvrditi na Svjetskom prvenstvu.

- Nadam se da će ono biti obilježeno mojim igrama i uspjehom Argentine. Najvećim favoritima smatram Španjolce, Engleze i Brazilce - kazao je Messi koji je ove sezone u 55 odigranih utakmica postigao 48 golova.

Za naslov najboljeg strijelca Primere zabio ih je 34 u 35 odigranih susreta.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:18 29.05.2010.

Messi: Vrijeđate Maradonu uspoređujući me s njime.. Klasnić: Vrijeđate Valtera Birsu i Roberta Korena kada me uspoređujete sa njima jer dečki su ipak stigli na World Cup 2010 a ja odmaram..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije