Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremne utakmice

Meksiko i Nigerija odigrali 0:0, vratari briljirali

Meksiko - Nigerija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.03.2014.
u 10:01

Dodajmo kako je Brazil pobijedio JAR 5:0, a fenomenalni Neymar zabio je tri gola

Meksiko i Nigerija noćas su na neutralnom terenu odigrali 0:0. Pred 68 tisuća gledatelja u Atlanti Nigerija je puno bolje otvorila susret pa je vratar Meksika Ochoa već u prvih 20-ak minuta upisao tri sjajne obrane.

Gotovo cijeli prvi dio pripao je Nigeriji, a onda se Meksiko probudio u nastavku, ali nije mogao postići pogodak. Najbolju priliku imao je Raul Jimenez u 84. minuti, ali je pucao pokraj gola.

Meksiku, koji će na SP-u igrati u skupini s Hrvatskom, Nigerija je 'glumila' Kamerun, ali izbornik Miguel Herrera na kraju baš i nije bio previše zadovoljan. Sljedeću utakmicu Meksiko igra već 2. travnja protiv SAD-a.

Dobra vijest za hrvatskog izbornika Niku Kovača je i to što je Kamerun jučer odigrao prilično lošu utakmicu. Portugal predvođen Cristianom Ronaldom pobijedio je 5:1. Dodajmo kako je Brazil pobijedio JAR 5:0, a fenomenalni Neymar zabio je tri gola.

>>Brazil uz tri gola Neymara pregazio JAR, Portugal razbio Kamerun

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije