Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ

Medvjedi i mladostaši odlučuju tko je najbolji u Zagrebu

19.11.2008.
u 12:44

Hokejaši Mladosti i Medveščaka će na ledu klizališta Velesajam (18 sati) u 17. kolu slovenskog prvenstva odlučiti tko je najbolji u gradu.

Iako ulog nije tako velik kao prošle sezone kad su nakon više od deset godina mladostaši u hrvatskom prvenstvu prekinuli dominaciju medvjeda i uzeli naslov prvaka, dobrog hokeja zasigurno neće nedostajati.

Medvjedi, zasad prva momčad slovenskog prvenstva, već su se djelomično revanširali mladostašima početkom listopada visoko ih porazivši 7:2, ali nesumnjivo im ne nedostaje motiva za poravnavanje lanjskih računa.

- Pa to je klasičan gradski derbi! Iako su posljednji rezultati i forma na našoj strani, to u ovakvim ogledima ništa ne znači jer je dvoboj Mladosti i Medveščaka specifičan i u njemu se uvijek daje sve od sebe - kaže sportski direktor medvjeda Dragutin Ljubić.

Mladost je u slovenskoj ligi zasad na šestom mjestu i poprilično zaostaje za Medveščakom, a nastupa i u Panonskoj ligi.

- Švigir i Peruzzi su nam ozlijeđeni i sigurno će nam faliti, ali kukanja nema jer koga nema, bez njega se mora - veli Ljubić.

Šteta je jedino što će se gradski derbi igrati u dvorani koja nema ni tribina. A kako sada stvari stoje, Ledena dvorana u Sportskom domu ove će sezone za hokejaše ostati samo san.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije