Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJASNIO ZAŠTO

Mandžin suigrač koji zarađuje milijune: Peče me savjest kad potrošim 300 eura

Alex Sandro
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.09.2019.
u 07:55

- Svaki put kad odem vani s obitelji i potrošim 300 ili 400 eura osjećam se loše zbog toga. Razmišljam koliko je to brazilskih reala i osjećam grižnju savjesti jer sam potrošio toliko novca - rekao je Sandro.

Nogometaš Juventusa Alex Sandro godišnje zarađuje oko tri milijuna eura, no kaže da se osjeća loše kada u noći potroši 300 ili 400 eura. Skromni Brazilac objasnio je zašto.

- Svaki put kad odem vani s obitelji i potrošim 300 ili 400 eura osjećam se loše zbog toga. Razmišljam koliko je to brazilskih reala i osjećam grižnju savjesti jer sam potrošio toliko novca - rekao je suigrač našeg Marija Mandžukića.

Progovorio je i o svojim počecima.

- S 15 godina sam došao u Atlético Paranaense i zarađivao 100 dolara mjesečno. Klub mi je plaćao smještaj, hranu i školu. Trošio sam 50 dolara, a štedio 50. Uštedio sam 300 dolara i dao ih roditeljima kako bi mogli oličiti našu kuću. Mogao sam kupiti bilo što, ali sam pomogao obitelji.

Dao je i savjet mladim nogometašima.

- Ne napuštajte školu. Mnoga talentirana djeca odustanu od škole, a onda ne postanu profesionalci. Život bez završene škole je puno teži. I treba poštivati sve ljude. Nikad nisam bio odličan učenik, ali sam poštivao učitelje.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
Internazionale
19:45 13.09.2019.

bravo, svaka cast!

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:22 13.09.2019.

Pa podijeli ih toj sirotinji !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije