Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realu naslov

Luka veličanstveni! Hrvatski kapetan najbolji igrač klupskog SP-a

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.12.2017.
u 21:41

Modriću je ovo 13. trofej s Realom, otkako je u ljeto 2012. stigao u Madrid

Madridski Real obranio je naslov prvaka klupskog SP-a, a naš Luka Modrić izabran je za najboljeg igrača turnira. U finalu igranom u Abu Dhabiju momčad Zinedinea Zidanea pobijedila je brazilski Gremio pogotkom Ronalda s 1:0. Hrvatski kapetan ponovno je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Luka je fantastično igrao na cijelom turniru te je izabran za najboljeg igrača. Cristiano Ronaldo ovaj se put morao zadovoljiti drugim mjestom. Modrić se tako iz UAE-a vraća s tri nagrade, jer je bio izabran za igrača utakmice i u polufinalu protiv Al Jazire. 

Real Madrid
1/15

U finalu je Luka bio sjajan. Bio je na svakoj lopti i nekoliko je puta probao pucati prema suparničkim vratima. U 65. minuti vratar Gremija je njegov pokušaj skrenuo u vratnicu.

- Luka je pokazao najbolju verziju sebe, kao u Cardiffu i kao u mnogim važnim utakmicama. Nikad mu neće dati Zlatnu loptu, to je sigurno. Onda trebaju izmisliti novu nagradu "Don Luka Modrić", piše Marca i zaključuje:

- Kad Modrić igra, Real leti!

Modriću je ovo 13. trofej s Realom, otkako je u ljeto 2012. stigao u Madrid. Madriđani su šesti put u povijesti osvojili naslov klupskog SP-a, a treći u posljednje četiri godine.

Pogledajte i galeriju najvatrenijih žena hrvatskih nogometaša:

Real Madrid
1/40

Komentara 24

Avatar Castro
Castro
23:27 16.12.2017.

svi smo povlašteni da živimo u vremenu dok Luka Modrić igra Čestitam

DU
Deleted user
21:52 16.12.2017.

Luka se nažalost ne može sjetiti kad je Hajduk zadnji puta bio prvak. Zahvaljujemo u Lukino ime da ovi stariji ,živući hajdukovci koji su svjedočili tome potsjete na ta davna vremena. Dok je još dragi drug Tito hodao po zemlji. Luka legendo hrvatska.

PE
Peet
23:35 16.12.2017.

Grande Luka! Srce me boli kad se sjetim pljuvanja od strane novinara i orjunasa na sudjenju ZM! Nismo ni svjesni koliko smo sretni sto je Luka nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije