Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČECI NOGOMETAŠA

Lovren jasno ispratio godinu: J**i se 2020.! Narode, držite se. Volim vas

Foto: Instagaram
1/2
01.01.2021.
u 17:40

- Bila je ovo teška godina za sve, ali vrijeme je da zaželimo dobrodošlicu 2021. s nadom i optimizmom. Želim vam svima zdravu i sretnu Novu godinu - napisao je Luka Modrić

Ispraćaj 2020. svi su jedva dočekali. Ne zbog vatrometa, poklona i s puno osmijeha, već zbog nade da taj 1.1. 2021. nosi nešto bolje. Tako su i hrvatski sportaši na društvenim mrežama podijelili kako su ispratili ovu godinu. 

- Bila je ovo teška godina za sve, ali vrijeme je da zaželimo dobrodošlicu 2021. s nadom i optimizmom. Želim vam svima zdravu i sretnu Novu godinu - napisao je Luka Modrić na Instagramu uz zajedničku fotografiju s obitelji.

S druge strane, Dejan Lovren koji je ovih dana nesebično pomagao žrtvama potresa na sebi svojstven način je ispratio godinu. 

- Toliko smo toga prošli zajedno, od suza radosnica do suza nemoći. Toliko smo neustrašivi da nam se dive druge nacije. Rođeni smo borci, dižemo se svaki put nakon pada, dok bi neki pokleknuli. 2020., f**k you! Narode, držite se. Volim vas. I sretna vam Nova godina.

A javio se i jedan bivši Vatreni - Ivan Rakitić.

- Iako nam je ova godina odnijela zagrljaje, poljupce, putovanja i još mnogo toga, naučila nas je da više cijenimo ono što imamo. Podignite čašu, nazdravite jer ova nova godina bez sumnje je još jedna jedinstvena prilika za proslavu života - napisao je pa dodao:

- Velika podrška Hrvatskoj! Zajedno smo jači, iznad svih Hrvatska!

 

 

Komentara 1

ER
EroK
00:31 02.01.2021.

Bravo Luka! Imaš divnu obitelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije