Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool bolji od Southamptona, United izgubio protiv Newcastlea

Southampton - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.02.2018.
u 20:27

Dejan Lovren bio je na klupi za pričuve, a stoperski par Redsa činili su Virgil van Dijk i Joel Matip. Hrvatski branič ipak je ušao u igru, ali kao taktička zamjena u 89. minuti

U 27. kolu Premier lige Liverpool je u nedjelju u gostima svladao Southampton s 2-0, a ponovno je odličnu partiju pružio Mohamed Salah.

Liverpool je poveo u 6. minuti, a strijelac je bio Roberto Firmino nakon dodavanja Mohameda Salaha. Najbolji igrač Redsa Mohamed Salah u 42. minuti zabio je za konačnih 2-0, a asistencijom mu je uzvratio Firmino. Salah je najkorisniji igrač lige s 22 gola i 7 asistencija.

Southampton - Liverpool
1/8

Dejan Lovren bio je na klupi za pričuve, a stoperski par Redsa činili su Virgil van Dijk i Joel Matip. Hrvatski branič ipak je ušao u igru, ali kao taktička zamjena u 89. minuti.

Newcastle, koji se bori za opstanak, u nedjelju je na svom terenu svladao Manchester United s 1-0, a pobjednički gol zabio je Matt Ritchie u 65. minuti.  Newcastleu je ovo prva pobjeda na domaćem terenu još od 21. listopada prošle godine, kada su dobili Crystal Palace (1-0).

- Igrači Newcastlea borili su se kao životinje i nadam se da će to shvatiti kao kompliment. Nismo došli do željenog rezultata, nije nam bilo suđeno jer su bogovi nogometa danas bili na njihovoj strani - kazao je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho.

Drugoplasirani Manchester United zaostaje 16 bodova za gradskim rivalom Manchester Cityjem, koji nezaustavljivo juri prema naslovu. Dan ranije Manchester City je na svom terenu svladao Leicester s 5-1, a četiri gola zabio je Sergio Aguero.

 I Huddersfield je upisao važnu pobjedu u borbi za ostanak, svladavši Bournemouth s 4-1. U ponedjeljak 27. kolo zatvaraju Chelsea i West Bromwich Albion.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

CU
cuvidus
16:21 14.02.2018.

Kao profesora, ovo iznimno iritira. Nevjerojatno koja nepismenost u novinara. Pa valjda je izgubio “od”, a igrao “protiv”. Jel vi imate lektore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije