Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Lennon: Obožavaš Old Firm kad dobiješ, u suprotnom ga mrziš

'Celtic\'c Aiden McGeady (C) falls forward as Rangers\' Madjid Bougherra (L) challenges during their \'Old Firm\' soccer match at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland February 28, 2010. REUTERS/David Mo
'DAVID MOIR'
18.09.2011.
u 09:31

U nedjelju (13.30 sati) na rasporedu je i najveći škotski derbi, popularni "Old Firm", okršaj Glasgow Rangersa i Celtica!

Domaćini su Rangersi, a naš reprezentativac Nikica Jelavić oporavio se od ozljede i predvodit će napad Rangersa:

- S Jelavićem smo znatno opasniji. Nadam se da će moji igrači biti hrabri i pobijediti - rekao je menadžer Rangersa Ally McCoist.

A Celticov menadžer Neil Lennon kaže:

- Kad pobijediš, onda obožavaš "Old Firm", ali kad izgubiš, onda ga neopisivo mrziš! Nadam se da ćemo na Ibroxu vidjeti sjajan nogomet te da ću nakon nedjelje još više voljeti taj naš veliki derbi...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije