Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJAN

Leko opet udario po sucima: Pajač je bio loš! Kod nas se neće ispričati kao gospoda u Engleskoj

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/20
01.10.2023.
u 21:44

Trener Hajduka Ivan Leko bio je zadovoljan nakon pobjede, ali opet se dotaknuo suđenja.

Hajduk je u najvećem hrvatskom derbiju porazio Dinamo s minimalnih 1:0 i tako najvećim rivalima pobjegao na pet bodova. Naravno, još ništa nije riješeno, prvenstvo je pravi maraton i štošta se još može dogoditi do finiša HNL-a. Trener Hajduka Ivan Leko bio je zadovoljan nakon pobjede, ali opet se dotaknuo suđenja.

- Bio je loš, i to treba reći, svaki naš oštriji start je bio žuti, svaka 'li-la' lopta je otišlana njihovu stranu. Jučer, Totteham - Liverpool, dođu gospoda i kažu da su pogriješili, da se ispričavaju, da su bili loši.... Ja bi volio da se to i kod nas dogodi, ali neće - rekao je arbitraži Igora Pajača. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Leko je zaradio suspenziju od pet utakmica zabrane vođenja Hajduka i 2500 eura nakon što je psovao i vrijeđao osječkog suca Darija Bela. 

Standings provided by Sofascore
 

Komentara 8

CE
CenzuriranUskoro
23:29 01.10.2023.

Ne mogu vjerovati da i ovakvo suđenje im je loše? Pa utakmica se efektivno igrala manje od 75 minuta i onda dodano vrijeme 6 minuta sa izležavanjima i nagovaranjem suda igrača Hajduka da se ustanu i sudi 6 minuta i 3 sekunde kraj. Nema veze Dinamo je kriminalno igrao i zaslužio izgubiti mrvicu više nego je to zaslužio Hajduk. Očajno loša utakmica. Dinamo se definitivno unazadio i približio "standardu" HNL-a

EJ
ejStef
23:02 01.10.2023.

Kme, kme... Sahiti se potpikne na loptu i protestira, Livaja vježba kung-fu na Periću i protestira, Melnjak ispred klupe Hajduka izbaci loptu u aut i on i klupa protestiraju da je aut za njih, ne za Dinamo... Čudna su to neka pravila suđenja koja Hajduk zagovara.

IV
Ivan79
22:27 01.10.2023.

I ti si daleko od gospodina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije