Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ GA JE NAHVALIO

Legendarni Buffon protiv Modrića: Zlatnu loptu dao bi suigraču

Gianluigi Buffon Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.10.2018.
u 08:03

- On je fenomen. Ako bude ustrajao u svojoj želji da bude najbolji, ako ostane ovako pun entuzijazma i zadrži normalno ponašanje, može trajati jako dugo.

Luka Modrić već je dobio i Fifinu i Uefinu nagradu za najboljeg igrača ove godine, te je jedan od favorita za Zlatnu loptu koju dodjeljuje ugledni francuski magazin France Football.

No, ima i onih koji tvrde da Luka nije zaslužio tu nagradu, a jedan od njih j i legendarni vratar Gianluigi Buffon, koji hvali svog suigrača u PSG-u Kyliana Mbappea.

- S obzirom na njegove kvalitete i ono što pokazuje na terenu, te koliko je donosio prevagu na Svjetskom prvenstvu, on zaslužuje Ballon d'Or. Ne mogu reći drugačije - rekao je Buffon pa dodao:

- Jesam li ikad vidio igrača s toliko talenta? U Italiji ga uspoređuju s Baggiom, Del Pierom i Tottijem, ali on ima nevjerojatan talent i tehničke kvalitete kakve sam rijetko vidio u karijeri.

- On je fenomen. Ako bude ustrajao u svojoj želji da bude najbolji, ako ostane ovako pun entuzijazma i zadrži normalno ponašanje, može trajati jako dugo - zaključio je Buffon.

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Komentara 10

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:20 18.10.2018.

Nije Buffon protiv Modrića, nego je za Mbappea. Tko smišlja ovakve bezvezne naslove?

Avatar Bell940
Bell940
08:41 18.10.2018.

ovom članku je samo novinar protiv modića, poturicar

Avatar hr.granicar
hr.granicar
08:22 18.10.2018.

Jugoslaveni u akciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije