Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA PORUČILA

'Kod Mourinha bi se Messi mučio, a spasiti ga može samo Modrić'

Mourinho i Modrić
Foto: Pablo Garcia/UESyndication/PIXSELL
1/5
17.10.2018.
u 07:57

- Liverpool i Manchester City gledaju na nas i smiju nam se, kao što smo se mi njima prije mnogo godina

Legenda Manchester Uniteda Paul Scholes jedan je od onih koji se ne libi kritizirati klub, a u razgovoru za ESPN je otkrio kako je Luka Modrić igrač koji jedino može spasiti Josea Mourinha.

- Da, igrač koji zna povezati linije i kontrolirati sredinu terena. Igrač koji ima kvalitetu dati dobru loptu i kreirati - rekao je Scholes pa otkrio da je Luka jedan od tri igrača koje obožava najviše gledati.

- Modrić, Kroos, Messi. Kada sam gledao Messija protiv Tottenhama na Wembleyu ponovno sam razmislio o debati Leo ili Cristiano Ronaldo. Da, Messi mi je favorit, ali Ronaldo je briljantan.

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

Scholes je dao još jednu zanimljivu izjavu o Argentincu.

- Imam osjećaj da se sve igrači koji dođu u United muče. Čini mi se da bi se i Messi mučio u ovoj momčadi.

Osvrnuo se legendarni veznjak i na dva velika rivala Manchester City i Liverpool koji su ove sezone daleko ispred Uniteda.

- Liverpool i Manchester City gledaju na nas i smiju nam se, kao što smo se mi njima prije mnogo godina - zaključio je Scholes.

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije