Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI NA POLJUDU

Krovinović: Definitivno smo bili bolji. Više smo htjeli pobjedu, pogotovo taj gol

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/17
10.08.2023.
u 23:43

Neću pričati o sreći i nesreći, ali ništa, idemo dalje. Dat ćemo sve od sebe da to u Grčkoj riješimo - rekao je Krovinović.

Mreže su mirovale večeras na Poljudu gdje je Hajduk ugostio PAOK u sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Hajduk je imao više prilika i može žaliti što nisu ostvarili prednost uoči gostovanja koje je na rasporedu u četvrtak. Dva puta se tresla vratnica, a dvije sjajne prilike propustio je i napadač Jan Mlakar

- Definitivno smo bili bolji. Više smo htjeli pobjedu, pogotovo taj gol, no nažalost nije ušla. Okrećemo se utakmici u nedjelju - rekao je nakon utakmice Filip Krovinović dodajući kako je danas završilo prvo poluvrijeme te da ih čeka 'pakleno drugo poluvrijeme u Grčkoj'.

Krovinović je rekao i kako ne znači da lopta neće ući u gol idući četvrtak. Smatra da su u dobrom naletu i da to treba iskoristiti

VEZANI ČLANCI

- Neću pričati o sreći i nesreći, ali ništa, idemo dalje. Dat ćemo sve od sebe da to u Grčkoj riješimo - rekao je Krovinović. 

- Dobra, iskusna, kvalitetna ekipa dobra u obrani - kazao je Krovinović opisujući PAOK.

- Dat ćemo sve od sebe, nadamo se prolasku. Jako želimo igrati Europu ove godine i to ćemo, nadam se, ostvariti - poručio je za kraj Krovinović.

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/36

- Ako mi budemo mi mislim da će sve biti ok - rekao je nakon utakmice golman Ivan Lučić

- Svaka utakmica je maksimum, Belupo će biti isto utakmica kao i PAOK - rekao je Lučić.

Komentara 3

SV
Samo Vinkulja
10:53 11.08.2023.

Ti si Krovinoviću igrač za prvih 45 min. Nemaš snage, lucidnosti, kreativnosti. Zadnjih 20 minuta te nije bilo na ekranu tv-a. I da... koja je razlika između domaćeg mladog dečka iz omladinskoj pogona Hajduka i onog mustafe ili već kako se zove ono "pojačanje" što u 92 min tj nadoknadi vremena leži uz aut liniju? Umjesto da se zakotrljala i izađe van on leži i čeka medicinsko osoblje. Razlika je ta što bi omladinac Hajduka ustao i sa jednom nogom igrao ili baš ako ne može izašao van igrališta dok "mustafa" nezna što to znači dres Hajduka nositi a puno previše je plaćen da bi se izležavao dok nadoknada curi bar za još napad dva da se pokuša zabiti

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
12:07 11.08.2023.

Sinoć si bio jedan od lošijih , skupa sa Mlakarom, Ferom i Sahitijem. Nemaš snage za više od poluvremena kao ni Livaja i to je vaš problem. Kondicijski ste jako loši a prvenstvo tek počelo. Niste sinoć zabili gol iako ste po prikazanom zaslužili... ali u nogometu je to tako...npr u Zagrebu ste zabili iako niste zaslužili. Izgleda došlo na naplatu. U Solunu nemate previše izgleda i nakon ispadanja možete se fokusirati na prvenstvo koje ćete ove sezone vjerojatno osvojiti jer će Rijeka biti zakinuta.

BL
blekpanther
12:34 11.08.2023.

Stvarno si dobar Krovinoviću 90% tvojih dodavanja bilo je točno ali svi su dodani unazad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije