Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CICO STARIJI

Kranjčar: Naši navijači se s pravom ljute

Zlatko Kranjčar
Matija Habljak
25.09.2009.
u 09:25

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, a danas trener Perespolisa iz Teherana Zlatko Kranjčar preuzeo je najpopularniji iranski klub na početku sezone.

Međutim, nakon sedam odigranih kola u iranskom prvenstvu rezultati momčadi nisu adekvatni željama navijača, budući njihov klub, iako neporažen (dvije pobjede i pet remija) zauzima tek sedmo mjesto na ljestvici sa 11 bodova, sedam manje ali i utakmicom manje od vodećeg Esteghlala, najvećeg Persepolisova rivala i ljutog gradskog suparnika.

- Naši navijači moraju znati za kako veliku momčad igraju. Persepolisovi navijači s pravom se ljute jer njihova momčad ne igra onako dobro kako bi oni htjeli. Mislim da je njihova reakcija posve normalna – prenosi Kranjčarovu izjavu iranska novinarska agencija Mehr News Agency.

Nedavno je glavni menadžer Persepolisa u jednom intervjuu za iranske medije rekao kako Kranjčar ima još jednu utakmicu da preokrene stvari u klubu, dok je hrvatski stručnjak idući dan rekao da ne prihvaća ultimatume od nikoga, te je dodao da pred njega ultimatum nije niti postavljen.

Kako bilo, Persepolisu sljedeća utakmica u 8. kolu iranskog prvenstva (u petak) donosi domaći ogled protiv Paykana, drugoplasirane momčadi ljestvice. Ne pobijedi li u tom dvoboju, Kranjčar bi se mogao naći u velikim problemima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije