Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Kranjčar do pobjede nad Uzbekistanom u 90. minuti

\'Montenegro\'s head coach Zlatko Kranjcar gestures as he leaves the pitch after the match of his team against Switzerland during their Euro 2012 qualifying soccer match in Podgorica, October 8, 2010.
Reuters
25.03.2011.
u 21:52

U prijateljskoj utakmici reprezentacija Crne Gore, koju vodi Zlatko Kranjčar, pobijedila je Uzbekistan s 1:0.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Simon Vukčević, koji je u igru ušao u 76. minuti, a u 90. minuti donio slavlje Crnoj Gori.

Teška pobjeda ujedno je i sedma utakmica bez poraza Kranjčarove reprezentacije, a niz bez primljenog gola produžen je na šest utakmica.

Dinamov napadač odigrao je cijeli susret protiv Uzbekistana.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
02:51 26.03.2011.

CICO, čestitke na pobjedi. Molim te ne lajaj više toliko prepotentno, da češ nekoga napuniti, zbog straha?! Pa ni Uzbekistan nije baš autsajder, kao nitko više nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije