Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELESLALOM

Kostelić 26. u Adelbodenu, slavio Neureuther

Ivica Kostelić
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.01.2014.
u 14:29

Kostelić je u veleslalomu 29., a u ukupnom poretku 10 mjesta lošiji.

Ivica Kostelić osvojio je 26. mjesto u utrci veleslaloma u švicarskom Adelbodenu. Kostelić je u obje vožnje bio na razini ove sezone čime je osvojio pet bodova u Svjetskom kupu.

Slavio je Nijemac Felix Neureuther koji je sjajnom drugom vožnjom izborio drugu pobjedu zaredom i prvu u veleslalomu u karijeri. Vodeći nakon prve vožnje, Francuz Thomas Fanara je zaostao jednu desetinku, dok je treće mjesto izborio Austrijanac Marcel Hirscher.

U veleslalomu vodi Hirscher, dok je vodeći u ukupnom poretku Aleks Lund Svindal. Kostelić je u veleslalomu 29., a u ukupnom poretku 10 mjesta lošiji.

>> Što se događa s Ivicom? U posljednjih 10 utrka ga nije bilo među desetoricom

Komentara 2

GD
goran.durinic
11:51 11.01.2014.

Dobar je samo bi trebao biti puno bolj.

BL
Blomberg
19:27 11.01.2014.

Neznam dali se radi na tome da nam se priprema mladi kadar u skijanju jer ovi nasi sadasnji dobivaju polako neflexibilne zglobove pa je vrijeme da se na tome poradi da nebi HR ostala bez sportasa na snjegu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije