Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultati istrage

Karabatić lagao, na mobitelu imao aplikaciju za klađenje!

Uhićen Nikola Karabatić
Reuters
23.01.2013.
u 14:38

Otkriveno je i to da je i prije sporne utakmice s Cessonom na aplikaciji proveo dva sata!

Francuski mediji danas su otkrili novi detalj u istrazi protiv Nikole Karabatića i još nekoliko rukometaša iz francuske lige zbog klađenja na utakmicu svog kluba Montpellierea krajem prošle sezone.

Iako su Karabatić, Honrubia i ostali oslobođeni optužbi za namještanje utakmica, optužnica za klađenje i dalje stoji, a sada je dobila čvrste temelje.

Naime, pregledom Karabatićeva mobitela i računala otkriveno je da je francuski rukometaš imao i koristio aplikacije jedne internetske kladionice, a da bi stvar bila zanimljivija, otkriveno je i to da je i prije sporne utakmice s Cessonom na aplikaciji proveo dva sata! Uz sve to, valja istaknuti i da je francuski rukometaš izjavio da se nikada ne kladi. Očito je da je ulovljen u laži...

Već ima zakazan termin na sudu – utorak, 29. siječnja.

Komentara 6

ZA
zaurto23
14:53 23.01.2013.

Možda se kladio i na pobjedu Hrvatske večeras.

BE
benito123
14:59 23.01.2013.

Lopov lažljivi...

PO
portugisac
15:10 23.01.2013.

Balkanska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije