Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Dragić

Kapetan Slovenije slavi podižući tri prsta: Sad želim Srbiju, a onda ću se urokati

Goran Dragić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.09.2017.
u 09:31

Osvojiti medalju na ovakav način mnogo znači nama i cijeloj Sloveniji, rekao je Dragić.

Goran Dragić peti je strijelac (prosječno 21 koš)  te svakako jedan od kandidata za najboljeg igrača ovogodišnjeg Eurobasketa. Slovenski kapetan predvodio je svoju momčad s 15 koševa, 6 skokova i 5 dodavanja u veličanstvenoj pobjedi nad Španjolskom (92:72).

– Presretni smo nakon pobjede nad najboljom momčadi prošlog desetljeća. Osvojiti medalju na ovakav način mnogo znači nama i cijeloj Sloveniji – rekao je Dragić te otkrio da u današnjem polufinalu Srbije i Rusije navija za zemlju svog oca – Srbiju.

– Želim u finalu igrati protiv Srbije i vjerujem da će slaviti protiv Rusije – dodao je Dragić te najavio proslavu trijumfa nad Španjolskom.

– Popit ću pivo, a kad završi Eurobasket, urokat ću se.

Kapetan Slovenije koji pobjede slavi podižući tri prsta, a nerijetko se i prekriži tijekom utakmice, vjerojatno će se nakon Eurobasketa oprostiti od reprezentacije. Zadržati bi ga tek moglo, kako sam kaže, da na mjestu izbornika ostane Igor Kokoškov.

Komentara 94

SL
slovenc007
09:43 15.09.2017.

Pa neče valjda da se krsti sa lopatom!

Avatar debela koli
debela koli
10:02 15.09.2017.

Slavi sa tri prsta!? Normalno, kad je Srbin.

Avatar -orlando
-orlando
10:13 15.09.2017.

Hmmm, vjera je osobna stvar i ovo uopće ne bi trebala biti vijest, jer svi znamo da je čovjek pravoslavac i da se krsti sa tri prsta. Zašto se od tog pravi senzacija, jel to možda nekom smeta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije