Naslovnica Sport Eurobasket 2017

Emotivan trenutak: Dar iz Hrvatske rasplakao slovenskog junaka Dragića

Biserka Petrović zamolila je slovenske novinare da Dragiću predaju Draženov dres koji je nosio u New Jerseyju.
19. rujna 2017. u 22:14 51 komentara 64088 prikaza
Goran Dragić
Foto: Screenshot Siol.net
Pogledajte galeriju 1/6

Goran Dragić, najbolji igrač Eurobasketa, danas je rastužio slovenske ljubitelje košarke objavivši kako se povlači iz reprezentacije nakon osvojenog zlata.

Goran Dragić Slovenija žali Teška odluka najboljeg igrača Eurobasketa: Žao mi je, ali...

– Ostvario sam ono što sam želio, osvojio sam zlatnu medalju i ovo je najbolje vrijeme za oproštaj od nacionalnog dresa – rekao je Dragić. 

A posebne emocije kod Dragića izazvao je i dar koji je stigao iz Hrvatske. Naime, Biserka Petrović, majka našeg prerano preminulog košarkaškog genija Dražena Petrovića, zamolila je novinare slovenskog Siol.neta tijekom intervjua u ponedjeljak da Dragiću predaju Draženov dres New Jerseyja. Kad mu je dres uručen, Dragić nije mogao suspregnuti suze.

– Ovo je jedan od najljepših darova koji sam ikada dobio. Dražen je bio moj idol. Najljepša hvala majci Biserki. Bila mi je čast nositi dres s brojem tri i učiniti legendu svjetske košarke ponosnim. Počivao u miru – rekao je Dragić.

[video: 21869 / ] Zlatni recept Slovenci: Dončić je dar s neba, ali Dražen je svetinja, jedinstven Slovenija - Srbija Igor Kokoškov Slovenci izbornika platili samo 60.000 eura, a nakon zlata ostaju bez njega Slovenija Kakva zaNImljivost! Prije utakmice Slovenije i Srbije dogodila se nevjerojatna stvar!

VIP izdvaja za Vas