Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija bruji

Incident nakon finala: Izbornik Đorđević ponizio je srpsku premijerku?

Brnabić i Đorđević
Foto: YouTube screenshot
1/4
18.09.2017.
u 18:18

Dok su se svi srpski košarkaši na dodjeli medalja rukovali s premijerkom Anom Brnabić isto nije učinio i izbornik Đorđević.

Srbija je na Eurobasketu zaustavljena tek u finalu, a slovenski košarkaši su se senzacionalno okitili zlatnim medaljama. Izbornik Srbije Aleksandar Đorđević nakon finala požalio se na sudački kriterij, ali je i čestitao Slovencima na uspjehu.

- Igračima sam u svlačionici rekao: "Svaka vam čast, momci, ali niste dobili jednaku šansu u borbi za medalju". Trojica sudaca su na parketu, ali mnogo toga nisu vidjeli kako treba. Zaslužili smo priliku da se borimo za zlato, nismo je dobili u posljednjim minutama. No, ne treba nam to biti izgovor, Slovenci su zaslužili ovo zlato, Dragić je obilježio ovaj turnir - poručio je Đorđević.

A nakon utakmice u Istanbulu bilo je zanimljivo na dodjeli medalja. I dok su se svi srpski košarkaši rukovali s premijerkom Anom Brnabić isto nije učinio i izbornik Đorđević. Kamere su uhvatile trenutak kad je Đorđeviću dodijeljena medalja nakon čega se okrenuo u suprotnom smjeru od premijerke te otišao prema igračima.  

 

To je izazvalo brojne rasprave u srpskoj javnosti te su mnogi ocijenili kako je njegov potez bio politički motiviran. No, isto tako u prilog tezi kako je riječ o slučajnosti ide fotografija koja prikazuje Đorđevića u zagrljaju sa srpskom premijerkom.

Komentara 41

Avatar Moodleen
Moodleen
18:58 18.09.2017.

A kaj to nas zanima? Gdi je kraj boodalaschtynama ovog portala?

Avatar Idler 3
Idler 3
18:59 18.09.2017.

A jel bi jenput mogli čut o čem bruji Češka il Njemčija il Nizozemska....naime ak vi vu VL još niste čuli mi sme već odavna v EU !!!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:16 18.09.2017.

A sta je reko ugledni gradonacelnik Backe Palanke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije