Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakljada i pjesma

Ludnica u Ljubljani: Pogledajte kako su Slovenci dočekali zlatne košarkaše

Slovenija - doček u Ljubljani
Twitter screenshot
18.09.2017.
u 20:43

- Ale, Ale, Slovenija prvak Europe je - odjekivalo je iz grla više od 20 tisuća okupljenih.

Slovenija je pobjedom protiv Srbije u finalu Eurobasketa u Istanbulu (93:85) ispisala zlatne stranice svoje košarkaške povijesti osvojivši prvu medalju na velikom natjecanju.

Igrači i stručni stožer večeras su stigli u Ljubljanu gdje im je na središnjem gradskom trgu priređen doček pred mnoštvom razdraganih navijača. Gradske vlasti osigurale su minimalno 3000 litara besplatnog piva za okupljene pa će zabava potrajati do dugo u noć.

- Ale, Ale, Slovenija prvak Europe je - odjekivalo je iz grla više od 20 tisuća okupljenih dok su Dončić, Dragić i društvo dolazili na pozornicu. Palile su se baklje i vijorile su se slovenske zastave... 

- Nevjerojatno je sa 18 godina osvojiti zlato - poručio je sjajni Luka Dončić dok se Goran Dragić zahvalio navijačima:

- Hvala svima koji su stigli u Istanbul. 7000 gledatelja, to se ne može opisati riječima!

 

 

 

Komentara 38

DU
Deleted user
21:14 18.09.2017.

Nas u Rijeci je bilo preko 20 000 kada je Rijeka osvojila naslov prvaka... ipak čestitke Slovencima zaslužen naslov!!!

PR
prajdali100
21:46 18.09.2017.

ZASLUŽENO !Nije moglo teže.Pobijediti jednu fenomenalnu Latviju,pa Španjolsku 20 razlike i u finalu Srbiju-teži put nije moguc !!!Zato budimo fer i čestitajmo im !!!

Avatar jest
jest
21:05 18.09.2017.

Neka na balkanski način proslave prvu i zadnju medalju koju će ikada dobiti. U svakom slučaju čestitke naši zapadniji balkanski susjedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije