Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK

Kanaet: Za sreću lijepimo deset kuna u svlačionicu

Medveščak
Željko Lukunić/VLM
07.02.2010.
u 12:02

Nakon pobjede protiv Olimpije (7:2), hokejaše Medveščaka večeras u 18 sati očekuje dvoboj kod vodećeg Graza.

. A u visokoj pobjedi u Ljubljani najviše je oduševio Dominik Kanaet (18), koji je u debiju za Medveščak odmah zabio dva gola.

– Prije izlaska na led, u svlačionici sam za sreću zalijepio novčanicu od 10 kuna, takav je običaj. Trener Sator mi je rekao da se ne smijem zaigrati kao što to nekad činim na treningu, te da moram igrati odgovorno – kaže Kanaet.

Debi mladog Zagrepčanina u Ljubljani bio je jako upitan. Naime, dokumenti iz njegova dosadašnjeg kluba MHC Martina (Slovačka) stigli su doslovno u zadnji tren.

– Suigrači su mi nakon utakmice rekli da zbog ta dva gola moram pola plaće ostaviti u zajedničkoj kasici. No, pošto je moja plaća zasad nula kuna, dobro ću proći – šali se Kanaet.

Hokej je Dominik počeo igrati u Mladosti, a već s 11 godina otišao je u Slovačku:

– Otišao sam na nagovor slovačkog trenera koji je bio u Zagrebu. Shvatio sam da se moram žrtvovati želim li postati profesionalac.

Nada se da će ostati u Medveščaku i sljedeće sezone.

– Imam ponude iz Švedske i Finske, no bilo bi lijepo igrati za Medveščak u EBEL-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije