Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ILIĆ

Jurić u Torino doveo srpskog veznjaka: Ako ne bude glup, postat će jako dobar nogometaš

QAT, World Cup FIFA 2022, Group G, Brazil vs Serbia
Foto: Sebastian El-Saqqa/DPA
1/3
07.02.2023.
u 12:30

Ilić je na Svjetskom prvenstvu igrao protiv Brazila. Brzo se probio u Crvenoj zvezdi, ali potom otišao u Manchester City, u kojem je ostao bez prilike. Vratio se nastupima u Italiji pa je i to možda jedan od razloga zašto je odbio Igora Tudora.

Ivan Ilić (21) postao je novi igrač Torina na kraju zimskog prijelaznog roka. Hellas Verona poslala ga je na posudbu s obvezom otkupa za 15 milijuna eura, naravno, ako ispuni određene uvjete. Srpski reprezentativac koji je nastupio na Svjetskom prvenstvu u Kataru imao je i ponudu Igora Tudora da dođe u Marseille, ali odlučio je ostati u Italiji.

Trener Torina Ivan Jurić, koji je s veznjakom prethodno surađivao u Veroni, još ga nije koristio. Nada se da će Ilić u dresu kluba debitirati u petak na gostovanju kod Milana. Komentirao je njegov dolazak na Olimpico.

- Sretan sam što je izabrao naš klub. S vremenom će, ne bude li glup, postati jako dobar nogometaš. Stavljam za to ruku u vatru - rekao je Jurić.

Ilić je seniorsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, u kojoj je priliku dobio odmah nakon 16. rođendana. U ljeto 2017. potpisao ga je Manchester City, ali kako to obično bude kada mladići rano odu u klub u kojem je velika konkurencija, tražio se po posudbama pa preko Hellasa ponovno proigrao. 

Od lipnja 2021. za reprezentaciju Srbije igrao je u sedam utakmica, uključujući susret protiv Brazila na Mundijalu. Prema Transfermarktu danas vrijedi 13 milijuna eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije