Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAROKANSKI VEZNJAK

Igrao protiv Hrvatske na Mundijalu: Ounahi otkrio zašto se priključio Tudoru

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
02.02.2023.
u 19:51

Na njegovu je odluku utjecao i sunarodnjak Harit, koji je neprestano pričao o Marseilleu. Naš trener na klupi momčadi već je za Marokanca kazao kako zna da posjeduje talent, nakon što je zabio u svojem debiju.

Jedan od najboljih marokanskih igrača na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru, Azzedine Ounahi (22) nije mogao poželjeti bolji start u redovima svog novog kluba Olympique Marseillea kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor. Mladi marokanski veznjak je u posljednjim danima zimskog prijelaznog roka pojačao redove OM-a stigavši iz Angersa, nagađa se za 10 milijuna eura. I već u prvom nastupu zabio je pogodak u gostujućoj 2-0 pobjedi protiv Nantesa.

"Uživao sam u njegovoj izvedbi. Znamo da ima taj talent. Trebat će neko vrijeme kako bi se prilagodio našem načinu igre, ali znali smo da je talentiran," kazao je Tudor nakon pobjede koja je njegovu momčad gurnula na drugo mjesto Le Championnata sa pet bodova manje od lidera PSG-a.

Nakon što je "eksplodirao" na World Cupu, Ounahi je dobio niz ponuda, no izabrao je Marseille. Za njega je to bio "prirodan" izbor.

"Istina je da je bilo razgovora i s drugim klubovima, ali OM je veliki europski klub, najveći u Francuskoj. To je bio prirodan izbor," kazao je Ounahi.

Soccer Football - Ligue 1 - Nantes v Olympique de Marseille - The Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau, Nantes, France - February 1, 2023 Olympique de Marseille's Azzedine Ounahi celebrates scoring their second goal with Olympique de Marseille's Matteo Guendouzi REUTERS/Stephane Mahe Photo: STEPHANE MAHE/REUTERS
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

Otkrio je kako ga je u Dohi najviše nagovarao sunarodnjak Amine Harit, koji je član Tudorove momčad, a SP je propustio zbog teške ozljede.

"Mislio sam da je stigao u Dohu kako bi navijao za nas, a on je stalno govorio o Marseilleu, o gradu, o navijačima, ha, ha. Imao je pravu ulogu u ovom transferu. Marseille je kao Casablanca. Tamo je atmosfera, živi se za nogomet, to mi se sviđa," poručio je novi član Tudorove ekipe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije