Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALU KUP KRALJA

Junak Bale: Savršena večer... Idemo sada po sva tri trofeja

Gareth Bale
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.04.2014.
u 08:30

– Ovo je savršena večer. Uvijek je lijepo osvojiti trofej i jako sam sretan što je ovo moj prvi u dresu Reala. Pobjedu posvećujem navijačima – rekao je Bale.

Real Madrid u finalu Kupa kralja svladao je Barcelonu sa 2:1 i osvojio 19. naslov u tom natjecanju.

– Izostanak Cristiana Ronalda motivirao je momčad. Znali smo kako igrati protiv Barcelone. Protivnik se trudio, ali mi smo bili kompaktni – rekao je trener Reala Carlo Ancelotti koji smatra da Katalonci nisu izgubili sve šanse u prvenstvu.

– Odigrali su dobru utakmicu. Iako im ove sezone ne ide dobro, borit će se do kraja u Primeri i biti opasan protivnik.

Bale: Savršena večer

Junak susreta bio je Gareth Bale koji je zabio sjajan pobjednički pogodak.

– Ovo je savršena večer. Uvijek je lijepo osvojiti trofej i jako sam sretan što je ovo moj prvi u dresu Reala. Pobjedu posvećujem navijačima – rekao je Bale pa opisao pogodak:

– Morao sam zaobići Bartru jer me gurao i pokušao blokirati. Ali nije uspio. Nadam se da je ovo samo prvi trofej, ove godine možemo osvojiti sva tri i nadam se da hoćemo.

Balea je pohvalio suigrač Xabi Alonso.

– Gol je nevjerojatan. Mislim da nikad prije to nisam vidio, jednostavno sjajan gol. Obje momčadi dale su sve od sebe, no mi smo pobijedili.

Martino: Moj posao ne ovisi o ovoj utakmici

Trener Barcelone Gerardo Martino smatra da poraz neće utjecati na njegovu budućnost u klubu.

– Osjećam veliku tugu zbog ovog poraza. Stvari ne izgledaju najbolje, ali dat ćemo sve od sebe do kraja sezone. Momčad zabija puno golova, a večeras nam nije išlo. Nismo u dobroj formi, ali pred ovom je momčadi velika budućnost. Ne mislim da moj posao ovisi o ovoj utakmici ili onoj od prošlog tjedna – rekao je Martino.

Xavi: Svi smo krivi

Veznjak Barcelone Xavi Hernandez je dodao:

– Krivica je na momčadi, od trenera do igrača. Radili smo pogreške i protivnik je to iskoristio. Još uvijek imamo prvenstvo gdje stvari ne izgledaju dobro, ali nastavit ćemo se boriti za naslov. Imali smo šanse, ali nismo ih iskoristili.

>> Bale sjajnim prodorom srušio Barcu, Realu Kup kralja!

Komentara 4

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
12:34 17.04.2014.

U 80im minutima ovakav sprint pokazati....svaki respekt..ko da mu je tata arapski konj :-D

Avatar franioprvi
franioprvi
10:41 17.04.2014.

Bale moze trcati sa konjima. I pobijediti.

MA
matejcro
11:29 17.04.2014.

Molim autora clanka da ako vec ne zna imena igraca, napravi copy/paste s nekog drugog portala. Veznjak Reala nije Xavi, nego Xabi Alonso.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije