Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne vraća se borbama?

Jose Aldo: Ronda će napraviti što i Gina Carano, karijera joj je gotova

Ronda Rousey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.11.2015.
u 22:24

- Da ja mogu zarađivati velike novce snimanjem filmova i sličnim stvarima, sigurno bih otišao tim putem. Ako mislite da bi mi nedostajalo primanje udaraca u lice, onda ste ludi

Prvak perolake kategorije i najbolji UFC-ov pound4pound borac, Jose Aldo, izjavio je kako misli da će Ronda Rousey napraviti isto što i Gina Carano nakon prvog poraza, odnosno završiti svoju MMA karijeru, piše Fight Site.

Gina Carano je također bila velika MMA zvijezda, a njena borba protiv Cristiane 'Cyborg' Justino (tad se još prezivala Santos), za naslov Strikeforce prvakinje, bila je jedna od najiščekivanijih MMA borbi uopće. Carano je bila neporažena prvakinja Elite XC-a, no onda je naletjela na protivnicu koja ju je izdominirala i uvjerljivo savladala.

Carano je tada po prvi put dobila batine i to je bilo dovoljno da kaže kako je završila sa svojom MMA karijerom. Jose Aldo je promatrao obje situacije i primijetio je jako puno sličnosti. On tako smatra da bi i Rousey mogla krenuti putem Gine, čije je neke daljnje korake u karijeri već odradila.

"Mislim kako će se njoj biti jako teško vratiti borbama. Njena karijera je sad dobila drugačiji smjer. Da ja mogu zarađivati velike novce snimanjem filmova i sličnim stvarima, sigurno bih otišao tim putem. Ako mislite da bi mi nedostajalo primanje udaraca u lice, onda ste ludi. Mislim kako se ona više neće boriti. Naravno, ukoliko se vrati, može povratiti svoju titulu. Uvijek je bila sjajan borac, no da sam ja ona, ne bih se vraćao. Vidim ovo kao situaciju s Ginom Carano. Gina je također sjajan borac, ali otišla je putem glume nakon tog poraza, jer je smatralo kako će tako imati više pažnje nego da se bori. A osim toga, nema više dijeta niti primanja udaraca u lice", izjavio je Aldo.

Filmska karijere Gine Carano nije startala najbolje, no čini se kako ide sve bolje, a trebala bi kulminirati u hitu Deadpool, gdje ima glavnu žensku ulogu. Ronda Rousey se već pojavila u hitovima Expendables 3, Furious 7 i Entourage, no u epizodnim ulogama. Trenutno ima nova dva filmska projekta, zbog kojih je najavila pauzu do ljeta, još i prije borbe protiv Holly Holm.

>>Ronda nakon brutalnog nokauta: Dobro sam, ali uzet ću stanku!

Komentara 6

TP
trias politica
08:44 19.11.2015.

Po tome bi svi borci koji su prvi put izgubili trebali završiti karijeru. Porazi u životu su normalni i nakon toga se dižeš i ideš dalje.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:36 19.11.2015.

Svi spominju razorni high kick a uopće nije već je načeta sa direktom, higk kick je samo dokrajčio Rondu nakon dobrog direkta i vjerujem u uzvrat, ništa strašno.

MT
mladen.turcic
06:54 19.11.2015.

cura.se.opustila i pobrala.dobre batine poslije kojih ce se tesko vratit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije