Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Jerome Boateng pauzira tri mjeseca

Jerome Boateng
Reuters/PIXSELL
25.01.2016.
u 23:55

'Dan nakon utakmice bio sam šokiran, ali sada sam se pomirio s time da me čeka dugačak oporavak i napravit ću sve da po povratku budem u formi u kojoj sam bio do sada.'

Njemački prvak Bayern doživio je ozbiljan udarac jer je na tri mjeseca ostao bez reprezentantivnog stopera Jeromea Boatenga, koji je u prvenstvenoj utakmici protiv Hamburgera (2:1) ozlijedio prepone.

"Dan nakon utakmice bio sam šokiran, ali sada sam se pomirio s time da me čeka dugačak oporavak i napravit ću sve da po povratku budem u formi u kojoj sam bio do sada", kazao je Boateng.

Budući da bi se na teren trebao vratiti početkom svibnja, upitan je njegov nastup za njemačku reprezentaciju na Euru u Francuskoj, koje počinje 10. lipnja.

>> Boateng ozlijedio 40 milijuna eura vrijedno pojačanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije