Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POJAČANJA

Izgraditi ime u Maksimiru ili odmah otići? Senzacija iz Italije, velikan želi Dinamove mladiće!

Joško Gvardiol i Mario Nikolić
Foto: PIXSELL
1/6
08.01.2020.
u 09:51

Jedan od njih je Joško Gvardiol, mladi stoper kojeg su navijači Dinama imali priliku upoznati ove sezone, a drugi je Mario Nikolić, mladi (18) Bjelovarčanin, koji još nije upisao debi za prvu momčad

Talijanski velikan Roma gleda čak tri igrača kako bi pojačali svoju obrambenu liniju za nastavak sezone, ali i za budućnost.

Vodeći talijanski portali pišu kako trenutno četvrtoplasirani klub želi dovesti Talijana i čak dva Hrvata. Davide Faraoni, desni bek Verone jedno je ime, a ostala dva igrača trenutno se nalaze u Dinamu!

Jedan od njih je Joško Gvardiol, mladi stoper kojeg su navijači Dinama imali priliku upoznati ove sezone, a drugi je Mario Nikolić, mladi (18) Bjelovarčanin, koji još nije upisao debi za prvu momčad. 

Talijani vjeruju kako bi se ovi transferi mogli, ako ne u ovom prijelaznom roku, mogli ostvariti na ljeto

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon što su ispali iz Lige prvaka

 

Komentara 2

KA
kajinx
14:05 08.01.2020.

Malo je mladih igrača uspjelo. Otići u tuđinu bez obitelji i prijatelja koji su važan oslonac, naročito u mladosti, je recept da uvene mladi talent.

ZC
zorro.cz
19:58 08.01.2020.

ja bi odmah otišel... tko je iz dinama ostvaril karijeru i nekakav uspjeh?... da ste u ajduku, ajde... al' ovak, ma ne to nema smisla. pakirajte kofere i put pod noge... (domaći klinci ne žele više sakupljati lopte pa imm treba manje plaćena radna snaga)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije