Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u obitelji

Hrvatski košarkaš na blagdan sv. Stjepana objavio radosnu vijest!

Tomislav Zubčić i Matea Zubčić Andrić
Foto: instagram.com/matea.zubcic.andric
26.12.2019.
u 17:47

Zubčić je nosio dres niza klubova, između ostaloga je svojedobno bio član Cibone i Cedevite, a 2012. godine su ga draftirali Toronto Raptorsi

Hrvatski košarkaš Tomislav Zubčić, danas član ruskog kluba Eniseja, objavio je u četvrtak poslijepodne radosnu vijest, da je njegova supruga Matea Zubčić Andrić trudna.

Potvrdili su to oboje i fotografijom na njihovim profilima na Instagramu, koju su potpisali citatom iz romana "Tvrđava" Meše Selimovića:

“...nećemo biti bogati u novcu, ali ćemo biti najbogatiji u ljubavi; ne bojim se života ni ljudi, bojim se samo da me se tvoje srce ne zasiti; bio sam sam, sad imam svoj svijet, kao da sam osvojio svoju planetu; spriječiću svakoga ko htjedne da prodre u naše carstvo, da ne bi ugrozio naš mir.”

Zubčić je nosio dres niza klubova, između ostaloga je svojedobno bio član Cibone i Cedevite, a 2012. godine su ga draftirali Toronto Raptorsi.

Komentara 2

ER
EroK
18:55 26.12.2019.

Sretno i blagoslovljeno vam bilo mladenci!

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
18:58 26.12.2019.

Sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije