Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP U-21

Hrvatski junak protiv Engleza izjavom razveselio navijače vatrenih

Josip Brekalo
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
24.06.2019.
u 23:23

Pokazali smo da možemo puno. Igrali smo u skupini koja ima veliku kvalitetu i najbolje reprezentacije idu u polufinale. Vjerujem da će brzo igrači iz ove reprezentacije naći svoje mjesto u A vrsti - rekao je Nenad Gračan

Mladi vatreni su u posljednjoj utakmici na EP-u za igrače do 21 godine remizirali s Englezima (3:3).

Izabranici Nenada Gračana gubili su tri puta, ali su se vraćali golovima Brekala (2) i Vlašića. Hrvatska se tako kući vraća s jednim bodom, jer su ranije izgubili protiv Rumunjske (1:4) i Francuske (0:1).

Josip Brekalo
1/9

- Svima smo pokazali da ipak nešto vrijedimo nakon onog katastrofalnog ulaska u turnir. Odigrali smo dobru utakmicu protiv Francuske u kojoj je malo nedostajalo da nas nagradi, a danas smo odigrali još bolje - rekao je dvostruki strijelac Josip Brekalo za HTV i dodao:

- Uspjeh je doći na ovakav turnir, Hrvatska se ne mora plašiti za svoju budućnost. Nadam se da ćemo ubuduće imati više sreće.

Izbornik Nenad Gračan čestitao je svojim igračima na sjajnoj utakmici.

- Pokazali smo da možemo puno. Igrali smo u skupini koja ima veliku kvalitetu i najbolje reprezentacije idu u polufinale. Vjerujem da će brzo igrači iz ove reprezentacije naći svoje mjesto u A vrsti - rekao je Nenad Gračan i naglasio:

- Upozoravali smo igrače da pazimo na ulasku u utakmicu, imali smo dosta problema uoči prvenstva, zadnju liniju smo praktički ovdje uigravali. Bitno je da su dečki pokazali karakter i da znaju kako je to boriti se za hrvatske boje. 

- Sad je najvažnije da se smirimo i sve dobro analiziramo. Mogli smo možda i više, ali bilo je tu i problema s ozljedama i nedolascima, ali možemo uzdignute glave otići s ovog turnira - istaknuo je hrvatski izbornik.

Gračan je dobio mnogo kritika nakon poraza od Rumunjske i Francuske.

- Mi smo svjetski prvaci da od uspjeha radimo neuspjehe, ovo je veliki uspjeh ove reprezentacije, ravnopravno smo se nosili s velikim reprezentacijama kao što su Engleska i Francuska, nije u redu prema igračima da se to osporava - podvukao je Nenad Gračan. 

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Komentara 15

WT
Wtf
00:32 25.06.2019.

Zadnjih 15 minuta pali fizički, a treća zamjena se ne radi. Zašto Toma Bašić nije ušao ni minute, i Bradarić je naš najbolji lijevi bek, a čovjek uredno na klupi. Kad vidim obranu, pomislim duje odmori se ovo ljeto trebati ćeš nam u budućnosti. Brekalo i Vlašić svijet za sebe.

21
215794
00:57 25.06.2019.

Ja osobno vjerujem da je ovo veliki veliki neuspjeh od 9 mogucih bodova osvojiti 1 k tome jos nekog pohvaliti? Mislim da najlosiji i najslabiji bio je izbornik....

DU
Deleted user
01:26 25.06.2019.

Gračan i njegov stručni stožer trebaju podnijeti ostavke jer smo u svakoj utakmici bili podređeni a guranje igrača poput Halilovića i još mu davanje kapetanske trake pored Brekala, Šunjića i Vlašića sigurno nije doprinijelo dobroj atmosferi. Neshvatljivo je da Toma Bašić ne dobije ni minute igre. Ovi dečki zaslužuju boljeg trenera i više se treba voditi briga oko te reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije